Good Time: Vellykket

Good Time
Film Good Time
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
VellykketTrue Ogre

08/04 04:30Vellykket
Intenst formet thriller om nogle helt utroligt sølle eksistenser, som udfører et bankkup, der naturligvis ikke går helt efter planen.

Meget spændende film godt hjulpet på vej af en god rytme, lækker billed- og lydside, overbevisende miljøfremstilling og gode skuespillerpræstationer over hele linjen. Det er i øvrigt sjovt med en skuespiller som Robert Pattinson, der i starten af sin karriere, i kraft af sin medvirken i Twilght-filmene, blev set som et objekt for teenage-piger at sukke over, men som årene er gået har vist, at han har en del at byde på. Her leverer han i den grad varen.

Skal man indvende noget mod filmen, så er det at hovedpersonen er så grundlæggende usympatisk, at man aldrig for alvor investerer sig i hans skæbne. Man forstår fuldt ud hvem han er, og hvorfor han er den person han er, men man føler sig aldrig helt forbundet med ham. Det lider filmens helhed lidt under.

Men ellers er det en vellykket film som klart kan anbefales. Benny Safdie som meget overbevisende spiller Pattinsons mentalt tilbagestående bror, er i øvrigt én af filmens instruktører.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.