Men in Black: International 2D: Not their finest hour

Men in Black: International 2D

14/04 01:47Not their finest hour
En ny agent i sort bliver udstationeret hos organisationens London-afdeling. Der bliver hun vidne til mordet på en royal besøgende fra rummet, og for at komme til bunds i sagen må hun og hendes selvglade makker afsløre en prominent dobbeltagent i Men in Black.

På papiret er det her en ganske god idé. Et friskt take på Men in Black-serien med en ny setting, der giver mulighed for at spille på kulturforskelle mellem amerikanere og briter. Et nyt makkerpar i Tessa Thompson og Chris Hemsworth, der allerede har spillet godt sammen i Thor-filmene. Og så alt det sædvanlige sjov med fjollede aliens, agentklicheer og gøglede gadgets.

Men det hele falder bare til jorden i en tam og kønsløs film, der netop ikke har andet at byde på end småtrætte gentagelser. Forbløffende nok er gnisten mellem de to hovedrolleskuespillere helt væk her, og Hemsworths sortklædte parodi på James Bond har simpelt hen ikke hestekræfter nok til at trække en hel film. "International" er en mestendels ligegyldig fortsættelse, som instruktør F. Gary Gray ikke formår at gøre til andet end et tydeligt forsøg på at trække flere penge ud af konceptet.

14/04 13:03Not their finest hour
Ja, man var jo advaret. Men den ligger jo frit hos Viaplay, så kommer nok til at se den - bare for at ærgre mig.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.