Terminator: Dark Fate: Terminering af Terminators

Terminator: Dark Fate

22/04 11:07Terminering af Terminators
Cameron ønskede at sende franchisen tilbage på hans spor, efter T2 - og uden at inddrage de øvrige fortsættleser i serien.

Første problem; Det kan man bare ikke - det er umuligt at glemme de øvrige 3 film, med et knips med fingrene.

Andet problem; Frem for at finde på noget helt nyt - som man gjorde i T2, så føles det hele bare som dårligt genbrug.

Tredje problem; Da T2's Terminator, allerede er genbrugt et par gange - så opfinder man da bare endnu en udgave - med et dårligt motiv - bare for at få Arnolds karakter med igen.

Selve plottet er set bedre i mange enkeltafsnit af streaming/tv-serier - og det er slet ikke godt nok, når missionen var at videreføre en af de bedste filmserier, i et helt nyt spor.

Et hyggeligt gensyn med Sarah Connor/Linda Hammilton er ikke nok til at redde en historie som bestemt ikke hæver sig over de andre efterfølgere. Enkeltstående actionscener er fint lavet - men det meste ligner som skrevet bare genbrug.

Med alle de gentagelser, og de forskellige tidsliner så er det hele efterhånden bare endt som en gang rod - som en af de bedste serier, der blev startet med de første to film, ikke har fortjent.

En stille bøn - som næppe bliver hørt - stop nu - det er for sent at redde stumperne.

6/10 - 3/6

22/04 11:35Terminering af Terminators
Der er mange problemer, ja. Dit første problem er i mine øjne ikke et problem. Men en god ide - som desværre ikke blev udnyttet. Det er vel op til instruktøren at vurdere, hvad der tjener hans historie bedst og det er op til seeren hvorvidt man er villig til at fortrænge fortiden - i dette tilfælde er det ikke svært at se bort fra svage efterfølgere :)

Halloween gjorde det samme. Ridley Scott til dels også med Prometheus.

22/04 12:32Terminering af Terminators
Største problem er at man proklamerer at nu kommer den store efterfølger, til de to første film - hvorefter man så bare laver endnu en efterfølger som er lige så ringe som de andre "efterfølgere".

22/04 13:01Terminering af Terminators
Vi er jo enige om manglerne. Men ideen om at skrotte alt efter 2’eren var som udgangspunkt god. Nu hvor man alligevel ville lave en efterfølger. At man så slet ikke burde have lavet den, er en anden snak. Jeg har altid mente de burde lave en T-film på stramt budget og gå væk fra spektaklet.

22/04 13:36Terminering af Terminators
Jeg kan godt følge dig Wayne mht ikke at kunne glemme de film der fulgte efter T2. Selv om denne her tager tidslinjen op fra T2, så har konceptet længe føltes udvandet og de mere tvivlsomme efterfølgere sætter jo sine spor på franchisen, også selv om denne ikke har noget med disse at gøre.

Jeg ratede selv denne her 5/10. Jeg har dog aldrig bildt mig ind at der kom mere rigtigt fedt ud af endnu en efterfølger.

22/04 14:03Terminering af Terminators
Hvis man ikke vil gå væk fra temaet - send en Terminator retur til fortiden, for at ødelægge mulighederne for en modstandsbevægelse - så er det nærmest umuligt ikke at gentage sig selv.

Thomas - jeg var tæt på selv at give 5/10 - men Sarah Connor/Linda Hammilton lagde lige de sidste to gram fedt så vægtskålen tippede en lille karakter mere :-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.