Leave No Trace: Drama I Nutid

Leave No Trace
Film Leave No Trace
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Drama I NutidThomas Nielsen

15/05 08:19Drama I Nutid
Stille og udramatisk fortælling, om en krigsveteran og hans datter, der lever i skjul i en skov.

Udadtil er det ikke det vilde stykke vi er vidne til, af den slags der vil få folk til at sidde på kanten af sædet. Men under overfladen bobler historien af store følelser og uden at der på noget tidspunkt, bruges tid på at gå bag om traumerne i form af flashbacks, forklaringer eller andet, serveres al dette alligevel hjerteskærende.

Der lurer konstant en tone af noget sørgmodigt, der er det bærende element, i en enkel handling der indrømmet i perioder kan mangle lidt fremdrift, men er dejligt fri for sensationelle forsøg på at peppe handlingen op og som stadig giver et indblik i en gruppe mennesker vi sjældent ser ret meget til.

15/05 13:38Drama I Nutid
Den lyder da meget interessant. Jeg må indrømme, at jeg ikke synes at have hørt om den før.

15/05 13:47Drama I Nutid
Den er på Viaplay, hvis du har det.

16/05 21:48Drama I Nutid
Jeg syntes, den var fremragende. Debra Granik kan virkelig noget særligt med dramaer fra udkanten af det amerikanske samfund, og de to hovedroller er enormt velspillede. Også det med, at alt i filmen er underspillet, inklusive at de amerikanske krige i Mellemøsten står så markant i baggrunden uden nogensinde at blive nævnt direkte.

16/05 23:31Drama I Nutid
Jeg er ganske enig Carcajou. Den kan bestemt noget. Man må også rose den for at være så fordomsfri overfor sine karakterer.

17/05 23:25Drama I Nutid
Også anbefalelsesværdig her, virkelig velafbalanceret. Ben Foster bliver bare ved med at være god i alt, han foretager sig.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.