Alene hjemme!: Ikke Helt Alene Hjemme!

Alene hjemme!
Film Alene hjemme!
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Ikke Helt Alene Hjemme!Thomas Nielsen

28/05 08:12Ikke Helt Alene Hjemme!
”Alene Hjemme” som den hed på dansk, er en herlig, momentvis lettere uhyggelig, men ellers mestendels bare sjovt underholdende horrorkomedie med skønne b-films tendenser, lidt a la ”Evil Dead 2” og lignende film.

Historien om forfatteren der lider både af traumer fra Vietnam, et mistet barn og nu er flyttet ind i et hus hvor han hjemsøges, er måske ikke altid videre logisk eller original.

Men der er fuld knald på de gammeldags makeup effekter, hvor slimede monstre og andet hygsomt dukker op og spreder skræk og rædsel af den overdrevne, cheesy og morsomme slags.

Jeg følte mig i godt selskab atter engang og selv om filmen er set før, så overraskede den mig faktisk positivt.

28/05 10:00Ikke Helt Alene Hjemme!
Lyder spændende, vil jeg helt sikkert opsøge.

Er det fra Arrow Video du så den?

28/05 10:16Ikke Helt Alene Hjemme!
Ja fra deres “House” boks. Der er 4 film i. Denne første er dog utvivlsomt den bedste. De to næste har dog også deres corny kvaliteter. Den sidste mangler jeg stadig et gensyn med. Men da jeg oprindeligt har rated den 1/10, er mine forventninger ret så små:)

28/05 10:40Ikke Helt Alene Hjemme!
Lyder som en awesome udgivelse :-) God fornøjelse med de andre gensyn

Criterion har også en udgivelse med House, men det var en helt anden film

28/05 11:00Ikke Helt Alene Hjemme!
Jeg har jo en forkærlighed for denne slags film. Ofte er de ikke mesterværker, eller rettere, jeg rater dem aldrig så højt som disse. De er næppe heller på mine evt lister over favoritter. Men der er bare noget over den slags film, som er utroligt tiltalende.

28/05 12:38Ikke Helt Alene Hjemme!
Altid godt med personlig smag

28/05 18:33Ikke Helt Alene Hjemme!
Der er også en særlig stemning i den film. Sådan ret skummel suspense med monstre, der lurer rundt om hjørnet blandet med grotesk humor. Jeg foretrak dog "Evil Dead", som "House" ikke var blevet lavet uden. Der er lidt sjov bonusinfo, at i Italien blev "Evil Dead" og "House" samlet under én betegnelse nemlig "La Casa" 1, 2 osv.

28/05 19:08Ikke Helt Alene Hjemme!
Evil Dead 2 er også bedre. Ved ikke om jeg synes Evil Dead 1 er. Vidste ikke de var blevet vist som dobbelt feature der. Tak for den, det var sjovt info.

28/05 21:47Ikke Helt Alene Hjemme!
Ja, kan det passe, at jeg så du havde givet fuld hus til 2'eren?
Jeg skal vist have skrevet en anmeldelse af Raimis "Evil Dead"-film. Det er ikke film, jeg vil kaste topkarakterer efter, men det var film, jeg dyrkede meget i mine teenageår, og var virkeligt passioneret over den første film. Men 2'eren har nok altid været min mindst foretrukne, omend jeg nok rater dem ens. Nu teaser jeg også.

28/05 22:33Ikke Helt Alene Hjemme!
Tror jeg har haft rated den både 4, 5 og 6:D Men på IMDb rater jeg den 9/10. Så en stor 5/6 her på siden er nok det mest korrekte.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.