Aladdin 2 D - org.vers.: Betagende Makværk

Aladdin 2 D - org.vers.
Film Aladdin 2 D - org.vers.
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Betagende MakværkThomas Nielsen

29/05 12:35Betagende Makværk
Jeg har svært ved at regne ud, hvorfor Disney har hyret Guy Ritchie til at instruerer denne, deres remake af deres egen vidunderlige tegnefilm, hvor salige Robin Williams sparkede max røv som stemme til lampens ånd.

Men jeg kan simpelthen ikke regne tanken ud, hvorfor han skulle passe til lige denne film. Jeg kan så måske lidt bedre se, hvad der har trukket Ritchie, at han lidt kynisk kan have tænkt at det er et (næsten) sikkert økonomisk hit, der kan give ham lidt spillerum til de film han normalt iscenesætter.

Uanset, så er det kun spekulationer fra min side, i en film så farveladelagt og pumpet op på tvivlsomme indfald, at det næsten fascinerer mig. Jeg skal så også indrømme, at jeg flere gange måtte grine, også steder hvor det var tilsigtet. Jeg er mere i tvivl om jeg grinte af eller med filmen, så at sige.

En blå Will Smith som lampens ånd må være en af filmhistoriens mest tåbelige visualiseringer, selv om den indrømmet ikke var helt så frygtelig som jeg ville have troet før filmen.

Men uanset, så er det en underlig, næsten vulgær tarvelig film der på en side kører skematisk derudaf, men opdateret til at passe bedre på de politiske vinde anno 2019.

Jeg ved ærligt ikke om jeg var lettere underholdt, eller blot var sært betaget af makværket.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.