Nu går den vilde skattejagt: Fornem eventyrfilm

Nu går den vilde skattejagt

10/06 02:39Fornem eventyrfilm
Jeg må vist indrømme, at jeg går meget op i, om jeg er underholdt af en film. Så længe, jeg ikke keder mig, så er en film allerede godt i vej i min bog. Så kan det godt være, at handlingen er lidt kliché, skuespillet er stift, effekterne daterede og replikkerne ikke er velskrevne. Men så længe underholdningen er der, så er jeg på. Robert Zemeckis' "Romancing the Stone" fra 1984 er dog på ingen måde en produktion af lav kvalitet. Jeg finder, at filmen har en god og veldrejet historie, der er masser af humor, der er medrivende actionscener og jeg kan virkelig godt lide skuespillerne hele vejen rundt. Jeg synes ikke filmen føles dateret udover måske musikken, som er meget '80er-agtig med masser af saxofon og synth her og der. Men det er på ingen måde et skurrende element i mine ører. Alt i alt synes jeg, at filmen holder sig virkelig godt. Filmen bliver sammenlignet med "Indiana Jones", hvortil jeg godt kan se lighederne i nogen grad. Men som titlen indikerer er der lagt mere vægt på romance end ren action i denne film, og det har jeg det fint med. Jeg nyder begge film.

10/06 09:19Fornem eventyrfilm
Jeg hygger mig også storslået i selskab med Kathleen Turner/Michael Douglas - tilsat Danny DeVito - og kan sagtens se din sammenligning med Indiana Jones - den den ligner mest er Templets Forbandelse, hvor Indy også slæber rundt på en klodset kvinde :-)
Den er dog ikke helt på samme niveau i produktionen som Indy filmene (de tre første, altså). Men både den og Nilens Juvel gav jeg 4/6

11/06 11:53Fornem eventyrfilm
Hvad angår konpleksiten af de stunts, som forekommer bare i den første Indy-film, så kan RtS ikke måle sig med Indy nej. Men jeg er tilfreds med de actionscener, som forekommer. Filmen har også bare et andet præmis end Indy, som jeg synes fungerer upåklageligt på egen hånd. Med de kvaliteter, jeg nævner, så synes jeg ikke filmen skal have mindre end fem stjerner. Det er lidt mærkeligt med at give stjerner til en film. Det handler meget om smag og behag. Nogle bryder sig ikke om visse handlingsforløb eller genrer. Nogle går meget op i karakterudvikling, mens andre går mest op i underholdningsværdien.

11/06 12:18Fornem eventyrfilm
Den har bestemt høj underholdningsværdi - og jeg holder meget af den :-)
Jeg synes også den er lige lidt bedre end Nilens Juvel, og lige på vippen til at få 5/6

11/06 12:48Fornem eventyrfilm
Jeg har altid kedet mig lidt med Romancing The Stone. Gav den 3/6. Efterfølgeren er direkte gabende kedelig og får kun 2/6.

11/06 14:08Fornem eventyrfilm
Du er en tuff coockie, Thomas - den er da ganske sjov.
Fedt da de muddersurfer ned ad skrænten :-)

11/06 16:45Fornem eventyrfilm
Ja, men det er også det sjove, at vi ikke er enige altid. Folk har forskellige oplevelser.

11/06 17:01Fornem eventyrfilm
For dig Wayne, vil jeg være en snasket lagkage med flødeskum:-*

11/06 23:48Fornem eventyrfilm
Mmm - min favoritkage Thomas :-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.