Yesterday: Don't Let Me Down

Yesterday
Film Yesterday
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Don't Let Me DownThomas Nielsen

13/06 12:17Don't Let Me Down
Det er en blandet landhandel instruktør Danny Boyle har bag sig. Men som instruktør er han dog heldigvis sjældent direkte uinteressant eller kedelig.

Her med hans seneste, en musical, er han dog ualmindelig tæt på begge dele også selv om det ikke nødvendigvis er hans svageste film.

Her er tale om en sød historie. En historie om musik og kærlighed med en sjov ide, hvor en ung musiker uden den store succes, efter en uforklarlig hændelse, vågner op og opdager at verden har glemt verdens største popgruppe, The Beatles og deres mange mange fremragende sange.

Ja, det er nok til at gætte hvad der så sker. Det er udfaldet af handlingen så også, for desværre vælger Boyle sammen med hans manuskriptforfatter Richard (Love Actually) Curtis at træde ned ad den mest forudsigelige, klichefyldte og moralsk rigtige vej en sådan historie kan vælge.

Men man er mildt underholdt, man griner og hygger sig (men man irriteres også utilsigtet sine steder) og så er sangene altså så stærke at de kan løfte selv et middelmådigt manus.

3 store stjerner, trods alt.

13/06 13:00Don't Let Me Down
Det er da en interessant idé til en film. Man skal bare lade være med at tænke for meget over den.

13/06 13:09Don't Let Me Down
Er dit udsagn ikke lidt et paradoks? Hvordan kan det være interessant, hvis man ikke skal tænke over den? :-D

13/06 14:04Don't Let Me Down
:D Jeg mener, at filmen vækkede min opmærksomhed, men når jeg begyndte at tænke over sådan noget som the butterfly effect, hvor Coldplay sgu næppe ville eksistere i samme form uden The Beatles, så faldt filmen lidt sammen for mig. Selvom den da er okay underholdende.

13/06 14:19Don't Let Me Down
Klynkerne fra Coldplay kan jo kun blive bedre i enhver anden version end den de findes i;-) Men var de nævnt? Husker at Oasis var nævnt.

13/06 16:11Don't Let Me Down
Hah, Jeg kan nu godt lide Coldplay. Ja, en sammenligner deres musik. Men Oasis eksisterer vist heller ikke.

15/06 12:40Don't Let Me Down
At Oasis ikke eksisterer giver kun mening. Liam Gallaghers vokal alene er jo født ud af Lennon. Og brødrene har begge udtalt, at Beatles inspirerede dem meget og spillede en kæmpe rolle for dannelsen af bandet.

16/06 13:28Don't Let Me Down
Ja, det er indlysende, at Oasis ikke burde eksistere. Men der er så meget musik, som ikke ville eksistere i dag, havde det ikke været for den enorme indflydelse, som The Beatles har haft.

16/06 15:16Don't Let Me Down
Jeg giver fire stjerner. I min optik får Richard Curtis og Danny Boyle noget nær det optimale ud af deres præmis. Dele af musikken er måske lidt for utidssvarende til, at hovedpersonens vilde succes giver mening, men ellers sidder romancen, humoren og hyggen sgu lige i øjet. De næsten to timer fløj afsted.

16/06 16:26Don't Let Me Down
Jamen målt i stjerner er vi jo ret tæt trods alt Rasmus:)

16/06 17:29Don't Let Me Down
Den har da en vis charme. Men præmisset faldt fuldstændigt fra hinanden for mig, da jeg begyndte at tænke over tidligere nævnte butterfly-effect. Den skal da have den ros (?), at den ikke sluttede helt som jeg forventede. Det var faktisk lidt wtf. Så spoiler jeg heller ikke noget.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.