Slow West: Ind fra højre

Slow West

27/06 14:27Ind fra højre
Hold nu kæft hvor er den her film flot. Naturlandskaber har alle dage været flinke mod westerns, men jeg tog mig selv i næsten at stirre mig blind på John Macleans debuterende billeder den første halve time. Måden kameraet følger med. Han forstår virkelig at indfange det element, og rent visuelt ærgrer det mig at se, at filmen er fem år gammel, for den instruktør skal i gang med at lave nogle flere film. Nu!

En anden ting jeg ikke kunne stå for, var filmens leg med komik og (melo)drama. Det er muligt, jeg læser det forkert, men jeg håber vitterlig ikke, Maclean ønsker at blive taget helt så seriøst, som materialet lægger op til, for jeg kunne bare ikke lade være med at finde den sjov. Hele kærlighedsaspektet er jo så rent, men aldrig følte jeg mig tvunget til at føle hans sag. Jeg mener....vi snakker salt i hans sår, Naked Gun-style.

Fire meget store stjerner.

07/07 11:46Ind fra højre
Af præcis de årsager, du nævner (skæv humor, flot fotografering, utidssvarende stil) havde jeg lyst til at se filmen, da den kom frem, men kom væk fra det. Tak for reminderen.

08/07 19:35Ind fra højre
Selv tak - lad gerne høre hvad du synes, Rasmus.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.