Cloverfield: kærlighed

Cloverfield

04/08 11:34kærlighed
Jeg var ikke synderlig begejstret for Cloverfield, da jeg i sin tid så den i biografen, men grundet Rasmus FL´s store kærlighed til filmen, ville jeg gerne give den en chance mere. Desværre hjalp gensynet mig ikke, hvor der faktisk røg en stjerne fra den oprindelige bedømmelse. Som monsterfilm fandt jeg Cloverfield aldeles ordinær, samtidig med at jeg hverken købte det markante genreskift, som er første vendepunkt, eller konceptet med found-footage. Henimod slutningen faldt filmen ligeledes helt fra hinanden i dumheder for mit vedkommende, så der var (atter) ikke meget for mig at hente i Cloverfield. Men jeg elsker, at Rasmus stadig elsker filmen.

04/08 15:31had
At jeg *stadig* elsker filmen? Du mener til trods for de kritikpunkter, du åbenbart ser som højthellige sandheder? Eller til trods for den årrække, der er gået siden filmens premiere, og som ifølge dig vel burde resultere i en 180-graders tallerkendrejning og en skoddet smøg i øjet på Matt Reeves og hans filmhold, der bare gjorde alt, hvad de overhovedet kunne, for at lave en "ordinær" monsterfilm fuld af "dumheder"?

Hvis det her er niveauet, kan du sgu sejle din egen sø.

04/08 15:48kærlighed
Nu kunne det være, at jeg skulle blande mig udenom, og måske er der tale om intern (humor), men det virker som om, at du Rasmus blev ret stødt over dons indlæg? Jeg læser dons indlæg som, at han har respekt for, at filmen står/stod Rasmus' hjerte nær. Men måske tager jeg fejl i det hele?

04/08 15:52kærlighed
Det var en spøg. Ellers en nobel mægler-indsats du var på vej ud i, Indiana. Jeg elsker, at Tommy giver sig tid til at genbesøge mine favoritter (og ligesom ham elsker jeg også, at jeg stadig elsker "Cloverfield" – en film, der i mine øjne holder 100!) <3

04/08 16:42kærlighed
Jeg grinte faktisk da jeg læste, at don skrev at han elskede at Rasmus elskede filmen:D Netop fordi det kan få sådan et lidt provokerende twist, hvis ikke man kendte don bare lidt.

04/08 16:54kærlighed
Sig til Don, hvis du skulle bruge en skulder at græde ved. Eller dele en seng med ;)

04/08 18:26kærlighed
Haha, godt nok. Jeg grinte også lidt, fordi jeg blev også overrasket over, hvis du blev sur over det indlæg.

04/08 19:07je suis don
virkelig sjov spøg though

05/08 09:51kærlighed
Jeg vidste (vistnok) det var en spøg fra Rasmus´ side, men blev stadig skræmt :-)

Intet provokerende ment nej, Thomas. Er kun glad for folk har fantastiske filmoplevelser, så er det lige meget hvad jeg selv tænker om den givne film

Adis, der er stadig plads til dig

05/08 13:28kærlighed
:D

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.