Midway: fis og fus

Midway
Film Midway
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
fis og fusdon
Pæn mellemvare af EmmerichWayne

20/08 10:04fis og fus
De episke ambitioner er bestemt til stede i Roland Emmerichs film om slaget om Midway under 2. Verdenskrig. Desværre er Midway så hamrende dumt skrevet og instrueret, at selv de få gode ting, som der er i filmen, aldrig får luft. Selvom Emmerich faktisk forsøger at vise begge sider under slaget, så er karakterarbejdet hovedsageligt så latterligt, at man ikke kan lade vær med først at grine og så irriteres. Instruktøren har til gengæld og som altid styr på sine actionscener, men de computergenerende effekter er oftest billigt udseende og ikke-overbevisende. Midway er en eklatant fuser og kæmper bravt mod 10.000 B.C. om pladsen som Emmerichs værste film.

20/08 10:48fis og fus
Bras!! Rent ud sagt. Ikke EN eneste scene så ud som om den var filmet in camera. Commodore 64 spil ser bedre ud. Udover det en dybt patetisk film.

God overskrift :)

23/08 19:14fis og fus
Enig med dig. Var lidt forbavset over hvor ´Commodore 64´ det hele så ud

23/08 20:37fis og fus
Haha

Emmerich har tydeligvis IKKE gidet at gå ekstra skridt for sit håndværk og overlod hele skidtet til CGI afdelingen. Satme dovent. Dunkirk i den henseende føles som en film fra anden planet :)

24/08 21:25fis og fus
Hvis Nolan så bare havde lavet en god film oveni al den ægte produktionsværdi havde det været rart ;-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.