2010 - den anden rumrejse: 9 år senere

2010 - den anden rumrejse
Film 2010 - den anden rumrejse
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
9 år seneredon

11/09 10:109 år senere
Det er lidt af et projekt at kaste sig ud i, at lave en fortsættelse til Stanley Kubricks Rumrejsen År 2001. Men instruktør Peter Hyams og hans kumpaner (der arbejder ud fra materiale af Arthur C. Clarke, der også var med på Kubricks film) prøver ikke at ramme samme kunstneriske ambitioner som Kubrick og leverer i stedet for en ret ligetil fortælling uden den store mystik. Som ren underholdning fungerer 2010 – Den Anden Rumrejse godt, hvor der er et par dybt fascinerende scener at finde i filmen (åbningsscenen og genopstarten af HAL), billedsiden er flot, og så har Hyams hyret nogle skønne navne ind på skuespillersiden. Jeg savnede måske en følelse af noget større i 2010 - Den Anden Rumrejse, og den optimistiske slutning bliver lige lovlig tyk og prædikende, men de tre stjerner er nu af den store slags.

11/09 10:179 år senere
Det lyder meget som mine tanker om filmen også, så ergo er jeg meget enig. Den er nem at svine til, fordi den er en efterfølger til en af filmhistoriens største værker. Men kan man abstrahere fra dette, så er det en habilt underholdende film. Lidt dateret sine steder, også i dens måde at servere sine "budskaber" på måske. Men flot at se på stadig.

14/09 11:099 år senere
Helt enig :-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.