Les Misérables: ingen musik eller bille

Les Misérables

21/09 18:41ingen musik eller bille
Velmodtaget film om karambolage mellem politiet og en flok yngre indbyggere fra den lavere socialklasse i en fransk byforstad. Jeg fandt både miljøskildringen og skuespillet troværdigt i Les Misérables, og den debuterende instruktør Ladj Ly er helt bestemt dygtig. Desværre troede jeg ikke nær så meget på manuskriptet, der læner sig lige lovlig meget op af sine genrefælle (Training Day og Hadet som de åbenlyse inspirationskilder), mens filmens egen personlighed kun kommer frem i ellers glimrende momenter. Det sagt, så fandt jeg den sidste strækning af Les Misérables nervepirrende, og slutscenen er så stærk, at jeg er lige ved at kaste fire små stjerner afsted til Ly og hans samarbejdspartnere på falderebet.

21/09 20:18ingen musik eller bille
Kan du ikke lide gode film mere? :0

Men du fremhæver de gode elementer og personligt synes jeg det er en bedre film end både Hadet og især Training Day. Jeg vil da også sige filmen her har en helt anden agenda end f eks den sidstnævnte, så for mig stod den godt på egne ben.

22/09 08:41ingen musik eller bille
Jo da, elsker gode film. så længe de er det ;-)

Vildt nok du sætter denne over Hadet, men fedt du har haft så fremragende en oplevelse med den

22/09 09:27ingen musik eller bille
:)

Jeg kan skam godt lide Hadet, men kan også indimellem føle den er lidt hysterisk, mens denne for mig vinder på både intensitet og ikke mindst dagsorden. Vi er mere over i Greengrass/Bigelow med denne og det er lige mig :)

22/09 20:20ingen musik eller bille
"Jeg kan skam godt lide Hadet, men kan også indimellem føle den er lidt hysterisk, mens denne for mig vinder på både intensitet og ikke mindst dagsorden. Vi er mere over i Greengrass/Bigelow med denne og det er lige mig :)"....

Det må være tæt på den vildeste kommentar jeg har læst på Scope:-D

22/09 20:24ingen musik eller bille
Vi noterer datoen :)

23/09 09:36ingen musik eller bille
Helt fair, Adis :)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.