Min mikro-makker: Twistin' Med Short

Min mikro-makker
Film Min mikro-makker
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Twistin' Med ShortThomas Nielsen
"You just digested the bad guy"Oberst Kurtz
©Fed underholdning©Forceoffive
DonForceoffive
god underholdningAnonym
er stadig seværdigAnonym

25/09 14:00Twistin' Med Short
Jeg har altid holdt meget af denne ofte fjollede, men også virkelig morsomt underholdende sci-fic komedie, hvor Dennis Quaid formindskes sammen med et specielbygget fartøj og ender i kroppen på en forrygende sjov og veloplagt Martin Short, der forfølges af en organisation der vil have fingre i teknologien for enhver pris.

Da jeg så den tilbage i 80’erne, fandt jeg indrømmet Quaid var den seje og Short en smule trættende, om end han bar rollen. I dag har fokus skiftet, nu ser jeg at Quaid er en lettere selvfed helt, der dog vinder med tiden, mens man straks sympatiserer med Shorts hypokonder.

Og ja, Short bærer virkelig rollen, selv i mere tåkrummende scener, som da han skal danse fjollet og fuld rundt alene til Sam Cook’s fremragende ”Twistin’ The Night Away”, i hvad der nok må betegnes som typisk 80’er humor af værste skuffe. Han taber aldrig masken, men giver den bare max gas.

Men ellers er det en solidt fortalt historie, man indrømmet ikke skal skænke for mange tanker i forhold til logik og troværdighed. Kan man undlade det og leve med, at det på mange måder er en film af sin tid, så er det om at holde fast og tage med på en fantastiske rejse, eller burde jeg skrive ”Fantastic Voyage”.

25/09 16:04Twistin' Med Short
Dejligt at se en af mine store komiske helte, Martin Short, få lidt opmærksomhed. For du har helt ret, selv de tvivlsomme sekvenser (på papiret) bærer han flot. Og sjovt at de to hovedroller har lavet en 180 på dig.

Jeg kan se, jeg selv skrev en anmeldelse i mine unge Kurtz-dage og opsummerer den med "Innerspace er en voldsomt underholdende omgang nonsens, og det kan godt være, tiden er fløjet forbi disse 80'er-spektakler, men jeg savner film som "Innerspace" og den uhøjtidelighed, der fulgte med. Verden har brug for nonsens."
Hmmm, det må være nogle år før Trump ;-)

26/09 13:12Twistin' Med Short
Underholdende nonsens kan jeg også nyde stort og savne fra tid til anden. For mig var Guardians of the Galaxy en sådan. Men der er langt imellem. I går så jeg Doctor Sleep og den var også nonsens efter min mening. Men den kedede mig overraskende vildt:-(

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.