Ghost World: Kommende kult film?

Ghost World

04/03-02Kommende kult film?
Anonym
Jeg har været så heldig at få lov til at se denne film til en lille snigpremiere. Denne film er så gennemført lavet, at det sjældent ses i amerikanske film. Amerikanske film virker ofte gammeldags og forældede efter få år... det kommer denne ikke til. Det visuelle er fuldstændig fantastisk og vores veninde fra "American Beauty" beviser hun ikke er en døgnflue. Hun spiller fantastisk, og bag hendes monotone og næsten apatiske ydre, lurer stærke følelser som hungrer efter kærlighed, opmærksomhed og bare leve livet ud. Det er skønt ikke at se en af disse designer chicks i standard mål. Hun er lidt buttet og har de mest fantastiske outfits på hele filmen igennem og hun tør at tage dem på, selvom hun ikke er perfekt eller det vi generelt får defineret som en perfekt kvinde. Enhver der interesserer sig for film, interiør, kunst etc. SKAL se denne film og hvis du ikke gør, så se den alligevel... for histiorien holder.
Sjove og alvorlige scener, karakterer som går lige til grænsen, men aldrig er overspillede, situationer og personer som ikke er uvirkelige for én, gør denne film nærværende og ikke fjern. Og under de hurtige replikker og til tider iskolde dialog, gemmer sig en underfundig tvetydighed, humor og alvor går godt i spænd i denne film og hele vejen igennem. Den er i stil med Amerian Beauty, men er ikke en 2'er eller på anden måde andenrangs... tværtimod. Det er en film for store teenagere + alle os andre der kan huske hvordan det var at være ung eller har brug for en opfriskning af de små grå. Filmen handler for mig også om de valg vi til stadighed skal tage og "hvis og hvis..." agtige spørgsmål man kan kvæle sig selv med! Lad være med det, overrask dig selv, tag en anden rute med bussen i dag.
Bliv siddende i biografen selv om lyset tændes og slutteksterne løber over lærredet... for filmen er ikke helt slut endnu ;-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.