Vejen til Perdition: En tom film!

Vejen til Perdition

05/05-03En tom film!
Anonym
Lige da jeg havde set "Road to Perdition" var jeg meget imponeret, og mente at Sam Mendes var en ny geni-instruktør, der skulle komme op blandt "guder" (Kubrick, Scorsese, Parker, Coen, Gilliam, Coppola - ik' Sofia).

En uge efter kunne jeg ikke vente på at den udkom på dvd, så jeg kunne købe den og se den om og om igen.

Men her et halvt år senere, lejer jeg så filmen, for at se om min antagelse dengang, stadig holdt ved - og nej! Historien i filmen er desideret lam, manuskriptet er uinspirerende og ikke mindst uægte, og moralen holder ingen steder. Skuespillet er i min verden "fejlcastet" - helt ærlig: Paul Newman som "Godfather", Jude Law som lejemorder (uden et særligt godt gebis) og sidst men ikke mindst: Tom Hanks som gangster?! Sam Mendes og casteren må have haft andre i tankerne, da de skulle finde diverse roller.

Det eneste positive jeg igen kunne finde omkring denne film, var en okay lydside (lidt for meget i genre med "American Beauty" - der foresten har et fantastisk Score og Soundtrack), men helt unikt er billedsiden, der fortjent modtog en Oscar.

Konklusion: En ligegyldig porcelænsdukke, der alligevel får trestjerner, 1½ for billedet, ½ for lyden, og 1 for det stykke tid, den var underholdende.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.