Blade Runner: The Final Cut: Den bedste film nogensinde

Blade Runner: The Final Cut

06/06-03Den bedste film nogensinde
Anonym
Jeg elsker bare den film. Eneste minus er, at den kun findes i Directors cut på DVD. Den oprindelige var langt mere dobbelttydig, men det skulle vel bare skæres ud i pap at Ford er en replikant. Jeg kune bedre lide den originale (bortset fra slutningen)fordi at det voice over som udgjorde en væsentlig del af filmen, gjorde det meget tydeligt at Ford i det mindste ikke selv var klar over det og at man som publikum også måtte være i tvivl, selvom filmen indeholdt andre væsentlige indikationer.

Det kan så godt være at det var lavet fordi at det skulle gøre filmen lettere at forstå, men det virkede efter min mening i retning af at gøre filmen langt mere spændende. Desuden fik den drejet filmen over i en anden genre end blot Science Fiction.

Og så må man da sige at hvad laver enehjøringerne fra Legend i "Et directors cut" hvis det var meningen at de skulle være der, så have Ridley Scott, vel filmet dem dengang. Det virker lidt anakronistisk på mig. (Legend er jo en senere film)

Til de der synes filmen er kedelig, tja den kræver nok, at man kan lide at svælge lidt i melankoli og høre dyster musik.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.