The Dark Knight: MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM

The Dark Knight

30/11-99
Anonym

23/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Når jeg genser Star Trek -The Motion Picture bruger jeg tiden rigtigt fornuftigt (og lytter til hvad jeg har lyst til;-) Men jeg er nok også mindre systematisk i min "metode" med at se film. But whatever works!

23/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Kan ikke se side 2?

23/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Aha?

23/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Jeg prøver igen.....aha II (jeg prøver at komme på side 2 i denne tråd for anden gang)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Hvis ikke det er fornuftigt at bruge tid på en film, der i et par timer kan give dig et smil på læben og få dig til at glemme dine ophøjede anmeldertanker om dig selv, hvad er så? Nogle gange kan lidt jordforbindelse være rart.

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke ligefrem sætter 'guilty pleasures' på hver dag - men når TV2 fyrer op for Bond-kavalkade med Pierce Brosnan, så sidder jeg der sgu hver gang.

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Scope. Jeg kan ikke læse side 2??

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Så kom side 2 på:-)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Emil, du er the hero we deserve AND need

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Rasmus
Jeg har så meget andet, der giver mig smil på læben. Børn f eks. En film skal for mig helst være sat på af oprigtige grunde. Dermed ikke sagt jeg ikke får smil på læben i ny og næ. Cabin in the Woods, den film er grotesk good fun med kvalitet, så jeg behøver jo ikke pine mig selv med tvivlsomme kavalkader :) På den anden side og noget derfor imod min holdning; det ville være løgn at sige at Batman and Robin ikke er uden (ufrivilligt) komisk værdi, når jeg falder over den i tv :) Men der er folk der decideret sætte den slags på og det er fint, men jeg synes dæleme altid jeg har million, milliard andre film jeg vil se inden jeg dør, så jeg tænker over min (film) tid. Hvis jeg skal bruge to timer af mit liv på en andens mands/kvindes værk, it better be good :)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
"En film skal for mig helst være sat på af oprigtige grunde." De mest oprigtige grunde må da netop være at det er det man føler for, mere end at holde fast i et ratingsystem som bestemmende for hvad man skal se?

Derudover sammenligner du med Batman and Robin. Den er jo en forfærdelig film og nu taler vi jo ikke blot (eller i det hele taget?) om at se film så dårlige at de er gode. Du har hele tiden en grundantagelse om at det er vildt dårlige film, det er det jo ikke nødvendigvis. Derfor er der jo heller ingen pine i det som jeg ser det, i at se det du betegner som tvivlsomme kavalkader. Ikke for mig i hvert fald. Jeg har set samtlige Bond film mange gange og har aldrig fundet det pinefuldt eller tvivlsomt, selv om de værste af dem ikke rates ret højt medgivet (fra 3 til 5 stjerner på Scope eller fra 5 til 9 på 10 skalaen). Selvsagt er det mere underholdende i en del tilfælde at gense dem man rater højst, men det betyder for mig ikke at andre ikke kan have en gensynsværdi som skaber glæde, optur, en hyggestund med mere.

At det ikke er for dig, er fint nok. Det lyder dog stadig på mig, som om du ofte mener at vi alle må have samme udgangspunkt som du og der er mit bare et andet end dit. Mit er såmænd hverken mere rigtigt eller forkert, bare for at slå det fast. Jeg prøver bare at forstå, ud fra mit udgangspunkt, hvorfor du tænker som du gør og hele tiden snakker om at gense dårlige og tvivlsomme film.

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Hold kæft da, hvornår har der sidst været over 60 indlæg i en debat her på siden???? Det er i hvert fald ikke ret ofte det sker....Det er megasejt mand, som min store pige :-)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Du er selv inde på flere Bond film mellem 5-9/10. For mig er der ingen glæde i at gense film, der ligger og roder med så lave domme, som jeg har afgivet. De Bond film jeg genser, ligger typisk meget højt på karakterskalaen. Altså 8 og enkelte 9, for at sætte lidt metamatik på det. Bond-film jeg rater 5/10 er mit liv for kort til at bruge mere tid på og gense 3-4 gange eller lignende. Men sådan er vi så forskellige. Wayne fangede hvad jeg mente, og jeg har måske skrevet det mere kringlet end nødvendigt, men there you go ;)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Tror såmænd vi alle fangede hvad du mente. Tror mere vi (eller her jeg) prøver at forstå det:-)

Så er spørgsmålet jo bare, om du rater alle film du finder glæde i at gense højt uanset, eller om du kun genser film du rater højt uanset;-)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
På en måde kan jeg godt forstå dig, Adis, for der er vidunderligt mange film derude i verdenshjørnerne og tidslommerne, og så bekymrende lidt tid til at nå dem alle. På den anden side kan få venner (film) også være bedre end mange, og så er det også nogle gange godt holde fast i de venner (film), der måske ikke skal assistere dig på kirkegulvet, men som altid er garant for et grin og en god snak. Det var en lidt langt ude metafor måske :)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Hmm, hmm kan godt se det lød som jeg ikke forstod Babo. Jo det gør jeg, jeg forstår hvad han mener og såmænd også hvorfor. Det giver såmænd også mening, lad mig sige det sådan. Det er derfor jeg så spørger om det her:

"Så er spørgsmålet jo bare, om du rater alle film du finder glæde i at gense højt uanset, eller om du kun genser film du rater højt uanset;-)"

For rent faktisk er det jo ikke sikkert vi er så forskellige eller langt fra hinanden endda. Men at man gerne vil bruge sin tid på at se det bedste af det bedste giver jo fin mening. Men i en nuanceret verden, er det bedste, bare ikke altid, for mig, det bedste at se.

Så lad mig sige det sådan, at jeg prøver blot at få en dybere uddybning af det og gøre det klart, at for mit vedkommende drejer det sig ikke blot om at se dårlige film. Deri ligger min kommentar om at forstå ham.

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Noget andet er, og det er måske bare mig, så har jeg ikke brug for eller lysten til konstant at fodre min hjerne med de tungeste titler, større værker og højst ratede film. Ofte skal jeg være i "humør" til at nyde dem, tage dem ind så at sige. Udover det at få nulstillet hjernen igennem mindre værker, for det er jo ikke kun det, så finder jeg det også hyggeligt blot at se noget jeg på andre måder finder sjovt.

Så er der også som Rasmus måske lidt er inde på, det at mødes med flere venner, end kun bedstevennerne altid. De par gange jeg har mødt Rasmus, har jeg nydt det, men tætte venner er vi jo ikke. Derfor har det alligevel været sjovt, hyggeligt og givende. Men det er klart, at når tiden er knap og man ikke kan nå det hele, så må man jo prioritere og på den måde må man jo ofte vælge at bruge tiden på bedstevennerne, hvis man vil nå at se dem:-)

Jeg ville kunne tilføje, at gensyn med de helt store, også kan ødelægges for mit vedkommende, hvis jeg efter en dag hvor jeg måske er mentalt brugt og føler mig slidt ned sidder mig til at se dem. Det er uanset om vi snakker om verdens mest underholdende film, som Emil meget passende kaldte den, eller mere intellektuelle tunge værker som 2001, The Tree Of Life (som der kedede mig voldsomt første gang, men som noget siger mig skal have et gensyn). Med sådanne titler, venter jeg altid på det rette tidspunkt. Lige pt er det ikke så ofte med eksamensræs, to små børn, hus, have og alt det der:-)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Herligt at man kan sætte lidt fut i Scope - så vi kan kommer over de 60 indlæg ;-)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
TN - de film, som jeg rater højt, er også dem jeg genser og altså vender tilbage til på et eller andet tidspunkt. Hvis jeg har afgivet en 9/10, så er det så absolut en jeg gerne vil se igen. 8/10 typisk også. En film kan så tabe eller vinde, men så tager man det derfra. Nogle film er af natur lidt tungere hvor der kan gå flere år imellem gensynene. Jeg har set The Master 3 gange, så jeg har ingen problemer med at tæske løs på den døde sild, hvis jeg kan lide det ;) En meget svag Bond-film jeg rater 5-6/10 (eller andet i samme dur) får sgu ikke flere skud hos mig. Jeg tvivler på jeg genser den skuffende Spectre. I så fald skulle det være i et desperat forsøg på at få en bedre oplevelse, men da jeg ikke sidder med en fornemmelse af tingene kan "vende", ja så er den et afsluttet kapitel.

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
AB. Oprigtige grunde. Jeg smiler kun af oprigtige grunde - er der grund til andet?

Hvis der film jeg ikke bryder mig om, når jeg ser dem første gang, så er der ikke stor sandsynlighed for at jeg ser dem igen. Hvorfor pine sig selv?

Batman & Robin; Skal jeg være ærlig, så morede jeg mig kosteligt da jeg så den til premieren. Idag krummer jeg mere mine tæer - men jeg kan da godt finde på at se den hvis jeg kører et Batman-tema i hjemmebiografen. Instruktøren, Joel Schumacher, som også lavede den næsten godkendte Batman Forever - som egentlig fortsatte stilen fra de første to Burton/Batman ganske godt. Det var årsagen til at han fik mere frie tøjler - og gik helt amok i neon, latex og fjogede replikker. At Schumacher er bøsse fremgår tydeligt i et lyserødt skær af ekstravagnaza.

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Hver ting til sin tid. Nogle gange trænger jeg bare til noget, jeg ikke skal tage stilling til - og andre gange har jeg brug for at udfordre mig selv.

Hvis det er en af de tungere film, så tager jeg tilløb ved at læse om filmen for at samle appetit - så er jeg i den rigtige zoone når jeg går igang.

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Hvis jeg skal koble helt af mentalt, så sætter jeg ikke en film på. Jeg har andre hobbyer til det. Dermed ikke sagt jeg ikke ønsker at se noget lettere, men det at koble fra og lægge hjernen ved døren, sådan synes jeg ikke jeg ønsker at bruge min filmtid på mere.

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Når jeg genser en "svag" Bond film, så er det ganske enkelt fordi jeg elsker universet og har interesse i det. Så selv de svageste giver mig noget godt, så at sige. Klart, de kan ikke hamle op med de store filmoplevelser man rater 9 og 10, hvis vi skal holde det matematisk :-) Men mindre kan som sagt gøre det og så kan jeg ikke tæske mere ud af silden heller ;-)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Jeg havde også en lille mistanke om at du kan lide det, ellers så du dem ikke ;)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Fuck, busted:-(

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
"På den anden side kan få venner (film) også være bedre end mange, og så er det også nogle gange godt holde fast i de venner (film), der måske ikke skal assistere dig på kirkegulvet, men som altid er garant for et grin og en god snak. Det var en lidt langt ude metafor måske :)"

Nej det var ej. Den var ret perfekt.

Smilet er bredt over det faktum, at vi for en stund satte Scope ud af rotation grundet (for) mange indlæg (hvem havde set det komme, harhhh!), men jeg fatter ikke alt det talrytteri i debatten. Ligesom Thomas og Rasmus holder jeg også af at se halvdårlige Bond-film (kærlighed til karakteren og universet) eller blot af at blive modbevist generelt. Og jeg VED, at du også har dine "skuffe-film" Adis :-) tiden er dyrebar for os alle, men en tid hvor der ikke tages chancer og GIVES chancer er ikke meget værd.

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
De eneste film, der ligger godt gemt nede i skuffen (og skjult for damen), er saftige film ;)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Jeg kan nævne mindst en film Babo, om hvilken jeg husker at du kritiserede og til sidst erkendte at du havde set den flere gange fordi du ganske enkelt elskede universet den foregik i;-) At du så endte med at rate den højere og højere på baggrund af dårlige undskyldninger for at forsvare du så den oftere, fremfor bare erkende at den var til en lavere rating end det antal gange du havde set den kunne bortforklare:-D

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Så skulle det være den pornofilm du gav mig ;)

Jeg benægter skam ikke at en film kan vokse på en (eller tabe) efter gensyn. Det ved du da. Jeg har da givet mange film jeg ratede lavt eller over i den lave ende, en chance til. Det handler lidt om mavefornemmelser. Nogle gange har det givet pote og andre gange ikke. Jeg har ofte en god ide om hvilke film der evt kan vokse på mig. Og selvom du hentyder til Alien universet, så har jeg jo ikke meget til overs for del 3+4 og absolut ikke film jeg sætter på, BARE fordi universet er fedt. Det er sgu lidt mere kompleks diskussion og at finde ud af hvordan jeg gør, tror jeg du har større sandsynlighed for at vinde millioner i lottospil ;)

24/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Min sidste kommentar var også lige så meget en driller:-)

25/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
AB; Det kommer selvfølgelig an på hvornår man ser film.

Min kone er ofte indlagt til at se film, og så er vi to om at finde et kompromis. Det er ikke givet at jeg kan få hende overtalt til at tampe gennem en tung klassiker - bare fordi jeg mangler at se den. Så finder vi en løsning som passer til begge.

Skal jeg vælge ser jeg også hellere en helt ny film - som måske er 7/10 værd, end at tærske en 9/10 film for fjortende gang. Gode film skal tages frem og nydes, ikke for ofte, som god chokolade eller vin. Da jeg genså Godfather for et par måneder siden, var det 5 år siden jeg sidst havde set den - og den serie ser jeg som noget af det ypperste der er lavet.

25/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Bond er et ømt punkt for mig - jeg har ikke misset en premiere siden Manden med den gyldne pistol, som var min første.

På grund af tv-serien; De uheldige helte - var Roger Moore den perfekte Bond for mig, dengang. Senere må jeg tilstå at Sean Connery er større - selvom der klart er fejl i hans udgaver også.

Kun 2 gange har jeg været direkte skuffet - det var med Licence to Kill og Quantum of Solace. Men begge indeholder også gode ting - så hvis jeg kører en Bond kavalkade, så skal de da ses. En del Bond film hæver sig ikke over det man kan forvente, og det ville også være forkert hvis barren skulle kunne sættes højere hver gang efter så mange udgaver.

25/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Wayne: Herligt at høre du også har et 'soft spot' for 007. Jeg har i øvrigt tænkt mig at anmelde dem alle (på opfordring), og det kommer til at ske kronologisk. To nede. 22 tilbage (jeg regner naturligvis ikke bastarden "Never Say Never Again" med).

Og kærlighed til Moore, fedt! Jeg mener faktisk, at alle seks skuespillere, der har påtaget sig rollen, har bragt noget lækkert med til bordet. Det skal jeg huske at uddybe til den tid.

25/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Kan vi regne med anmeldelserne af dem alle, inden du går på pension:-)

25/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Kurtz. Never Say Never Again er en bastard - men den står altså på min reol, sammen med 50 års jubilæet (med de 23 første) og den nye Spectre. Alle på Blu-ray.

Og jeg regner den med, på trods af at den ikke hører til EON's serie - og på trods af at den bare er en genindspilning af Thunderball

25/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Wayne, det der kunne jeg havde skrevet:-) Alle fakta er 100% korrekte:-D

25/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Wayne: Helligbrøde! Men i det mindste solgte Connery ud til fordel for et godt formål.

Thomas: Jeg går først på pension, når Bond gør det ;-) Men nu kom vi da et skridt nærmere.

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Thomas - de har rettens ord for at det er en ægte Bond film. At jeg så måske ikke billiger måden den blev lavet på, er en anden sag.

På den anden side så er 80 % af alle Bond film mere ens, end Thunderball og Never Say Never Again....

Den første "udgave" af Casino Royale - derimod er den virkelige bastard :-)

Kurtz - jeg glæder mig til at læse mere Bond.

By the way. Mon Tom Hiddleston er vores næste Bond?

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Wayne: Nu er det måske mig der ikke er god til at læse indenom (eller hvad det hedder?), men dit svar kan jeg ikke helt tyde, i forhold til det jeg skrev? Kan ikke finde ud af om du opfatter at jeg er ironisk og du derfor forklarer dig eller om du "blot" bygger videre på snakken. Men for at skabe klarhed, så var jeg ikke ironisk, men mente det helt seriøst med et smil at jeg som du har Never Say Never stående sammen med Bond boksen, alle på BD:-)

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Thomas - jeg havde forstået dig 100 %

Har du set Natportieren?

Og er Tom Hiddleston den næste Bond - nu hvor Craig har meldt at han stopper?

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Kender den, men mindes ikke jeg har set den nej.

Jeg kunne godt se ham som Bond. Synes han har den rette udstråling. Muligt at ikke ligner en he-man som f.eks Connery. Men til gengæld er han en rigtig fin skuespiller.,

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Jeg er ikke sikker på at vi snakker om det samme - det er ikke filmen fra 1974, jeg tænker på.

Det er serien instrueret af Susanne Bier, som har kørt hver søndag de sidste 6 uger.

http://www.imdb.com/title/tt139...ef_=fn_al_tt_2

Du kan nå at streame den hos DR i et par dage endnu, det er en spionthriller i høj, høj kvalitet - skrevet af John Le Carré. Se den med konen - både hun og du vil se dem med stor fornøjelse. Her viser Hiddleston hvorfor han er i spil som Bond.

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Aha, selvfølgelig ja :-D Fjols Thomas :-/ Jeg undrede mig også hvor den kom ind henne, men tænkte at det nok gav mening når du forklarede dybere. Jeg burde naturligvis have lavet en connection til Hiddleston, men kendte ikke navnet på denne serie, selv om jeg har hørt om den.

Den har jeg dog heller ikke set, men dog godt flygtigt hørt rygte om at den er god og at Hiddleston viser evner der gør at man tror han ville kunne blive en god Bond.

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Hæ, hæ. Tænkte det nok.

Men - alvorligt. Den er kun hos DR 3 Dage endnu.

Jeg lyver ikke i at den både i historie og billed kan konkurrere med det bedste fra biografen. Se den. Det er bare 2 timer - hver dag ;-)

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Gad vide om Scope har en side 3 - hvis tråden når dertil? ;-)

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Jeg sidder midt i forberedelse til eksamen, men vil tjekke om jeg kan nå at se den! Elsker genren!

Angående side 3, er jeg også nysgerrig, selv om Scopes system ikke er velegnet til lange tråde, da man starter på side 1 hver gang man går ind i tråden:-/

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Held og lykke med det.

Ja prøv om du kan nå det....

Ja, det kræver lidt tålmodighed at bladre, hver gang.

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Den næste Bond.

Tom Hiddleston vil uden tvivl kunne charme sig ind i en masse pigehjerter. Jeg tror såmænd også, han kunne bære rollen, men han er ikke min favorit må jeg indrømme. He ain't got the looks.

Men det er jo altid sindssyg svært. Min favorit har alle dage været Guy Pearce (dvs. ved de sidste to skift), som jeg tror ville have været en fænomenal Bond, men alderen er desværre nok løbet fra ham, selvom han holder sig godt.

Et mere realistisk bud kunne være Luke Evans, som jeg længe har haft et godt øje til. Han har den rette pondus og har de senere år været lyspunktet i en række skodproduktioner.

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Richard Armitage

Han har for mig den helt rette look og karisma. Lidt på den ældre side, men pyt.

26/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Bortset fra Hobbitten har jeg absolut intet kendskab til ham. (men det kan jo selvfølgelig gå hen og blive en fordel)

27/05-16MINE YNDLINGS SUPERHELTEFILM
Kurtz; Jeg var oprindeligt stor modstander af Craig i rollen - men allerede i Casino Royale måtte jeg indrømme at han havde et eller andet.

Hiddleston har noget af det samme - og man kan jo se med Moore og Brosnan, at de var i stand til at skifte til en mere mørk Bond fra start (selvom Moore senere ændrede rollen).

Luke Evans. Jeg er i tvivl - han har udseende med sig. Men har han den nødvendige charme? Noget af det jeg altid har manglet hos Craig er troen på at han faktisk i virkeligheden ville være i stand til at få kvinderne til at flå trusserne af. Sådan har jeg det også med Evans.

Hvis vi skal bevæge os ud af det spor, så kan vi lige så godt bringe Orlando Bloom på banen.

Tom Hiddleston er stadig min favorit - primært på baggrund af Natportieren.

I alt 129 fundet.
Side « < 1 [2] 3 > »
Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.