Udfordring. Din top 4

30/11-99
Anonym

16/08-16top 4 ridley scott
1) Blade Runner
2) Alien
3) Black Hawk Down
4) Thelma and Louise

(forstår mig ikke lige på oberstens regler her, men når Jerry Goldsmith er kørt gennem systemet foreslår jeg gerne en top 4 Tony Scott?)

16/08-16Udfordring. Din top 4
Jamen så skriver jeg det da lige for fjerde gang....

[Kan vi ikke lige huske at putte en overskrift ovenover, hver gang vi poster en Top 4? Det kommer til at gavne overblikket gevaldigt i, hvad jeg antager bliver, en lang tråd.]

Altså man skriver bare: Top 4 (kategori)

Jeg kan ikke sige det tydeligere nu. Og med fire kategorier opstartet på ingen tid er reglen allerede tiltrængt.

Ville i øvrigt elske en Tony Scott Top 4, don, selvom jeg jo kender vores førsteplads allerede ;-)

16/08-16Udfordring. Din top 4
okay, som i det jeg har gjort? ellers vel talt for fjerde gang. det var overgangen til ny kategori der forvirrede mit lille hoved

16/08-16Udfordring. Din top 4
Domino topper. Næste instruktør :)

16/08-16Udfordring. Din top 4
don:
Arh ja, my bad, det så jeg ikke. Den mulighed havde jeg slet ikke overvejet. Og det havde de andre tilsyneladende heller ikke. Men det er da dét, vi gør!

Altså: Alle overskrift-felter erstattes med "Top 4" efterfulgt af den kategori, man skriver om.

Eksempel: Top 4 Steven Soderbergh film
eller
Top 4 film med Jerry Goldsmith som komponist

Overgangen til ny var ment i spøg overfor Thomas, men nu gentager du jo frækheden, så jeg vil da i hvert fald opfordre til at lege med så meget, man nu orker ;-)

16/08-16Top 4 film med Jerry Goldsmith som komponist
Så kom jeg igennem (SHIT han har lavet meget!)

1) Alien
2) Total Recall
3) L.A. Confidential
4) Psycho II

16/08-16Top 4 Tony Scotts film
Lige hurtigt (selv om enkelte så ikke kan følge med;) Hvem pløjede igennem Jerry Goldsmith? AB? Jeg ved jeg ikke gjorde.

Og kunne vi ikke blive enige om, at det er fint at komme med venlige opfordringer og så lade det blive ved det. Jeg bliver lidt træt, når der konstant kommer henstillinger som de bringes rigeligt ofte på Scope. Jeg bidrog ikke til R.Scott da det ikke fangede mig da det er lavet så ofte ((modsat tidligere emner, som jeg ikke nåede før de lå laaaangt tilbage). Jeg lavede så listen af respekt for Rasmus, da han spurgte. Så det sagt og kan vi så gå videre (og så kan folk jo bidrage eller synes jeg er for hurtig)

1) Crimson Tide
2) The Last Boyscout
3) Man On Fire
4) True Romance

16/08-16Udfordring. Din top 4
Pointen med overskrifterne er jo netop, at du kan tage enhver bold op, du måtte have lyst til at tage op, uanset hvor langt tilbage den ligger (og så langt tilbage er den da heller ikke, synes jeg). Jeg har i øvrigt ikke set andet end venlige opfordringer her på siden (?), så jo, vi kan sagtens lade det blive ved det.

Jeg pløjede mig igennem Jerry Goldsmith. Men jeg kan da godt se, jeg skulle have brugt kræfterne anderledes, nu du ikke kommenterer det med så meget som et komma.

16/08-16Udfordring. Din top 4
Jeg synes det der lå før R.Scott lå langt tilbage. Og ja, du skulle nok have brugt kræfterne anderledes, for jeg har ingen kommentarer til dig. Jeg var nysgerrig efter titler og dem har du bidraget med. Tak for det.

Min kommentar om at pløje, var rettet mod din kritik af at det ikke burde være muligt at komme så hurtigt igennem Jerry Goldsmith titler. Jeg regnede med den var til AB, men da jeg var i tvivl ville jeg pointere at ingen sagde at jeg var hurtigt igennem dem.

16/08-16Udfordring. Din top 4
Det var blot en stille undren over, det gik SÅ hurtigt. Der er jo ikke nogen målstreg her. Personligt vil jeg hellere lægge kræfter i en enkelt kategori, hvis man ikke lige har overskuddet til flere. Folk gør jo selvsagt præcis som, de lyster, men hvis jeg vælger at kaste mig over en udfordring, nogen har stillet herinde, så lægger jeg kræfter og tanketid i det. Ellers kan jeg lige så godt lade tasterne hvile - sådan har jeg det bare.

[Og ja, du skulle nok have brugt kræfterne anderledes, for jeg har ingen kommentarer til dig.]

Og det havde jeg så sandelig heller ikke forventet (selvom jeg nok selv ville have brugt skrivekræfterne på det i stedet). Men Wayne startede nu engang tråden i håbet om, at listerne ville kaste nogle debatter og kommentarer af sig. Det tillader jeg mig at håbe med på.

16/08-16Top 4 Tony Scott film
Og nu har jeg så grublet færdig

1) True Romance
2) Man on Fire
3) Unstoppable
4) Beverly Hills Cop II

16/08-16Udfordring. Din top 4
Jeg har jo i årevis lyttet til Goldsmith, så intet herfra blev pløjet over, selvom debatten tog fart.

16/08-16Udfordring. Din top 4
1) True Romance, selvom jeg ikke anser den for det mesterværk som den indimellem gøres til, men alligevel Scotts bedste film.

2) Man on Fire
3) Spy Game
4) Crimson Tide

Han var fin håndværker, men må erkende ingen af filmene har nogen stor betydning for mig.

16/08-16Udfordring. Din top 4
"True Romance" holder jeg utrolig meget af, men ellers er vi på linje omkring håndværker-aspektet, Adis. "Spy Game" havde jeg faktisk oppe at vende til fjerdepladsen. "Beverly Hills Cop II" sejrede bare pga. min kærlighed til Axel F. ;-)

16/08-16Udfordring. Din top 4
Det er ihvertfald en ganske habil thriller og samme er Crimson Tide.

Jeg er ellers klar på med en ny top, som jeg er lidt spændt på at se resultatet af, men skal vi lade denne runde hænge i luften lidt endnu?

17/08-16Udfordring. Din top 4
Læg du alle de kræfter og tanker du vil i det oberst. Det samme gør jeg og jeg er sikker på at det gør alle her, på deres måde.

Jamen jeg er da såmænd også enig i dine betragtninger om trådens fundament, men jeg kommenterer altså ikke bare for at gøre det. Jeg gør det når noget rammer mig, undrer mig osv. Som du sikkert også.

On topic: True Romance får 7/10 hos mig. Den har vitterligt aldrig gjort det store for mig. Et eller andet i den halter, for på papiret har den det hele jeg kunne ønske mig. Men Tony i det hele taget siger mig ikke det store, uden som solid triviel underholdning.

17/08-16Udfordring. Din top 4
Og dejligt at se at obersten har Unstoppable med. Den overvejede jeg også. Den fortjener ikke de sure opstød enkelte giver den. Jo gu fanden er den forudsigelig og klichéfyldt, men for satan hvor den fungerer effektivt.

17/08-16Udfordring. Din top 4
1) True Romance (I'm with the Colonel)
2) Last Boy Scout
3) Top Gun (en altid trofast wingman)
4) Beverly Hills Cop II

17/08-16Udfordring. Din top 4
1) True Romance
2) Enemy of the State
3) Hunger
4) Crimson Tide

Jeg er spændt på om et gensyn med Revenge ville gøre noget for listen her.

Og ja, håndværkermærkatet, som manden evigt lider under. Det er dæleme den mest passionerede håndværker, der nogensinde har eksisteret. Manden var fantastisk talentfuld, men fordi han udover det var dygtig og brugte sin kompetence så godt, bliver han altid afskrevet som håndværker. Tony Scott lagde sygt meget hjerte og dedikation i sine projekter, og var udover det også vildt alsidig og opsøgende på nyt. Det ville dog stadig være tossenemt at lave en Tony Scott top 4 over hans dårligste film.

Men i skal ikke lytte til mig, jeg er bare en fanboy :-)

Og jeg vil lige spille lemmings 3d og følge med Thomas Nielsen her. Jeg tænker også man kunne være lidt mere hensigtsmæssig med tonen her på siden til tider, det gør det bare sjovere at dele filmnørderi med jer dejlige mennesker.

17/08-16Tony Scott top 4 - bundfilm
1) The Fan
2) The Taking of Pelhalm 1-2-3
3) Domino
4) Unstoppable

17/08-16Udfordring. Din top 4
Vi lytter gerne til dig, Tommy. Og ingen skam i at være fanboy.

Vi kan idag savne sådan en som Tony Scott, der kunne skrue en effektiv og kompetent film sammen med så lækker en billedside, uden der måske var mere i det. Så jeg synes afgjort hans film ofte var tiden værd, mens man så dem.

Blandt mandens dårlige, ja så ramte han bunden med Domino. Det var alt andet end vellykket forsøg på at gå nye veje og gav totalt bagslag.

17/08-16Tony Scott top 4 a bundfilm
Jeg går ud fra at 1. pladsen her, er den man regner for værst?

1) Days Of Thunder
2) Domino
3) The Fan
4) Beverly Hills Cop II

don: Jeg elsker det faktum at du er erklæret Tony Scott fanboy...samtidig er du en af de mest rationelle fanboys jeg kender tror jeg:-)

17/08-16Tony Scott top 4
1. True Romance
2. Man on Fire
3. Deja-vú
4. Enemy of the State

17/08-16Udfordring. Din top 4
NY TOP 4 - Sam Mendes

Fik lige genset Amercan Beauty :)

1) American Beauty
2) Revolutionary Road
3) Jarhead
4) Skyfall

Road to Perdition trænger til et gensyn.

17/08-16Top 4 film med Jerry Goldsmith som komponist
1. Gremlins
2. Patton
3. Papillon
4. Poltergeist

17/08-16Top 4 Tony Scott film
1. Top Gun
2. True Romance
3. Beverly Hills Cop ll
4. Crimson Tide

Vel dyrkede Tony Scott den lette underholdning - men han gjorde det med stil, og han er savnet. R.I.P.

don; Der er ikke mange af Scott's film jeg ikke genser med glæde - jeg så Revenge for nyligt, den tror jeg ikke vil gøre så meget ved din top 4 over de bedste.

17/08-16Tony Scott top 4 bundfilm
1. The Fan
2. Revenge
3. Days of Thunder
4. Kapring af Metro 1 2 3

17/08-16 Top 4 - Sam Mendes
Utroligt så få film han har instrueret...

1. American Beauty
2. Road to Perdition
3. Skyfall
4. Revolutionary Road

17/08-16Sam Mendes top 4
Det bliver den kedelige slags, hvor jeg er 75% enig med Adis :P

1. American Beauty
2. Revolutionary Road
3. Jarhead
4. Road to Perdition

Skyfall trænger til et gensyn.

17/08-16Top 4 - Tom Cruise
Top 4 - Tom Cruise

Nogen hader ham, andre det modsatte. Jeg siger; Jeg kunne ikke være mere ligeglad, bare filmen er god. Og thumbs up for en mand som stadig udfører mange af sine stunts selv.

1. Oblivion
2. Minority Report
3. Collateral
4. Mission: Impossible - Ghost Protocol

17/08-16Udfordring. Din top 4
Filmene eller præstationerne?

17/08-16Udfordring. Din top 4
Skal vi ikke have de andre på banen mht Mendes pollen, inden vi helt letter af begejstring over nyt emne og sprøjter sæd ud over det hele?

17/08-16Tony Scott
Har ingen set Hunger? Jeg har ikke selv set den.

17/08-16Sam Mendes top 4
1) Revolutionary Road
2) American Beauty
3) Road To Perdition
4) Away We Go

17/08-16Top 4 - Tom Cruise
Rasmus. Filmene - men vi kan sagtens køre en over præstationerne.

Sorry hvis der er for meget lir AB ;-)

17/08-16Udfordring. Din top 4
AB elsker lir....han har været i fast forhold siden han var ganske ung, så lir her er alt han får:-)

Tom Cruise har dæleme lavet mange. Top-præstationer tør jeg ikke lave, men vender tilbage med filmene.

17/08-16Top 4 - Tom Cruise. Bedste præstation.
1. Magnolia
2. Born on the Fourth of July
3. Jerry Maguire
4. The Last Samurai

Specielt at jeg rammer så forskellige film :-)

17/08-16Udfordring. Din top 4
Thomas;

Ditto her - altså fast forhold. Men jo mere lir, jo bedre :-)

Hvorfor bliver du bange for Cruise, og top-præstationer?

17/08-16Udfordring. Din top 4
De to øverste er gode bud Wayne. De næste to er sikkert fine nok. Men dem tør jeg ikke skyde på.

17/08-16Udfordring. Din top 4
TN - tak for bekymringen, men ifølge min religion kommer jeg næppe til at nyde paradiset alene. Mænd får mange jomfruer. Så, jeg glæder mig!! :)

17/08-16Udfordring. Din top 4
Wayne: Der er så mange film og lavede jeg en top 4 ville jeg dårligt kunne ramme den samme igen. Jo de første to måske. Synes også han er god i Tropical Thunder.

AB: Kræver det ikke du bliver martyr:-D

17/08-16Udfordring. Din top 4
Det kan også arrangeres :)

17/08-16Top 4 - Tom Cruise
Thomas - enig.

Fedt at han kan tage pis på sig selv - det gør han også i Austin Powers Goldmember;

https://www.youtube.com/watch?v=vFhrc32kF6E

17/08-16Top 4 Tony Scott film
En fornøjelse at "kigge væk" og være bagud, når man drejer nakken tilbage :-) Og fedt I (for det meste) husker at bruge overskrift-feltet, det gør allerede underværker for overblikket. (jeg vil prøve at smække overskrifter på, hvis jeg kun snakker om et bestemt kategori-emne. Altså som her, Tony Scott)

Thomas:
Helt fint du. Og ja, "Unstoppable", hvor skabelonskåret den end måtte være, så er den pisseeffektiv! Og så synes jeg altid, det slår gnister på en eller anden måde, når han arbejder sammen med Denzel. De havde sgu noget sammen.

Tommy:
Jeg har faktisk tænkt lidt over håndværkerudsagnet, og du har i grunden fuldstændig ret i det, du skriver. Han er IKKE en håndværker. I hvert fald ikke hvis man ser på ham teknisk, og det vil man jo uundgåeligt altid gøre, da han var så fremragende på det område. At jeg så synes, det ofte sker på bekostning af hans karakterer (hvorfor jeg hurtigt mister interessen) er en anden snak. Men den om håndværker er sgu for nemt at slynge ud, og jeg tager det tilbage.

17/08-16Udfordring. Din top 4
Jeg tror vist ingen længere kan betvivle, at Tom Cruise er en fremragende skuespiller. Magnolia, Collateral, Tropic Thunder. Han kunne det hele. Jeg var flad af grin da jeg så Tropic Thunder. Jeg var ikke klar over manden besad et voldsomt komisk talent og gjorde næsten Les Grossman figuren mindeværdig.

https://www.youtube.com/watch?v=dROwEc4VyJA

17/08-16Tom Cruise top 4
Jep, han er en stjerne.

1. Magnolia
2. Rain Man
3. Jerry Maguire
4. Mission: Impossible 3

17/08-16Udfordring. Din top 4
Næsten? Les Grossman er da noget af det mest mindeværdige fra den film, side om side med Kirk Lazarus :D

Tom Cruise-præstationer:

1) Collateral (en mere slick lejemorder findes ikke)
2) Born on The Fourth of July
3) Jack Reacher
4) Magnolia (filmen finder jeg ret træg, men præstationen - oh boy)

17/08-16Top 4 - Tom Cruise. Bedste præstation.

17/08-16Udfordring. Din top 4
1) Magnolia
2) Collateral
3) Eyes Wide Shut
4) Minority Report

17/08-16Udfordring. Din top 4
Pin - du har ret. Også mht. rollen i Collateral. Jeg elsker en god bad guy og manden er perfekt i den film.

I alt 492 fundet.
Side « < 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 > »
Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.