Om Scope

Scope

Hillerødgade 147
2400 København NV
SE/CVR-nummer: 37810355
Bank Nordik - reg: 6509 konto: 3050374156
Scope.dk

Filmguiden Scope giver dig overblik over filmudbudet i Danmark. Det gælder biograffilm, såvel som titler på DVD. Scope fortæller dig hvad, hvor og hvornår. Udover facts om filmene, de medvirkende og folkene bag, så får du også et bud på, om de er værd at se. Du kan læse mere om indholdet af Scope her.
Anmeldere

Vi holder øje med de vigtigste danske medier på filmområdet. Hver fredag kan du finde citater fra filmanmeldelserne fra blandt andre Politiken, Information, Berlingske Tidende, Jyllands-Posten, Weekendavisen, Ekstra Bladet, B.T. og Cinemazone. Vi udregner desuden et gennemsnit af anmeldernes bedømmelser angivet med stjerner og i procent.
Brugere

Som bruger kan du selv give din mening til kende ved at klikke på "Brugere" under de enkelte film. Du kan tildele filmen stjerner efter fortjeneste. Desuden kan du skrive din uforbeholdne mening om filmen og kommentere andre brugeres indlæg. Gennemsnittet af brugernes bedømmelser er angivet med stjerner og i procent. Du kan også oprette en brugerprofil på Scope, hvor du kan skrive om dig selv og dine favoritfilm. Når du er logget ind og har skrevet et indlæg, bliver det automatisk tilknyttet din profil.
Bioliste

Biolisten opdateres hver dag med programmet for alle danske biografer. Her finder du hurtigt ud af, hvad der går i din biograf, eller i hvilke biografer en bestemt film kan ses.
Demografi

Den typiske Scope-bruger er en mand (dog kun med en lille overvægt på 53 procent) i tyverne, bor i hovedstadsområdet og har en videregående uddannelse. Han køber ofte varer over internettet og er på nettet mindst en gang om dagen. Læs mere om annoncering på Scope her.
Ophavsret

Alle film på Scope er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde viderebringes uden forudgående skriftlig tilladelse. Scope er en uafhængig filmguide og har ingen aftaler med den danske filmbranche.