Klovn Forever

Siden sidst er Frank blevet familiefar, mens Casper nyder singlelivet. Deres nære venskab sættes på en prøve, da Casper uden varsel flytter til Los Angeles for at komme videre i sin karriere som manuskriptforfatter. Hjemme i Danmark savner Frank sin kammerat så meget, at han beslutter at følge trop til Amerika. Det kan næsten kun gå galt. © Scope

Produktionsår 2015
Genre Komedie
Instruktør Mikkel Nørgaard
Medvirkende Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne, Simone Colling
Spilletid 99 min.
Biopremiere 24.09.2015
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

I tv

  • 24.09.2020
    TV 2 Zulu kl. 22:50

Anmeldere

Politiken
"Det fine ved ’Klovn Forever’ er, at den menneskeliggør vores selvhad. Den største kærlighed er at flygte fra sig selv sammen."

Berlingske
"Sammenlagt set holder konceptet kreativt endnu, og der kan også sagtens risikere at være idéer nok til en tredje film, der om nogle år kan afrunde »Klovn«-eventyret. Men så er der nok heller ikke mere, og det vil være tilrådeligt at stoppe, mens legen er god."

Jyllands-Posten
"Selv med Casper Christensens erigerede lem i fri dressur er anden Klovnfilm en slap affære."

Ekstra Bladet
"...kan eller vil desværre intet andet end at hive pengene op af lommen på dig. Og det er egentlig bundærgerligt, at de bare stiller sig tilfreds med at være endnu et billetsælgende koncept, der grundlæggende ikke adskiller sig fra ’Far til fire’, ’Krummerne’ og andre sikre varemærker i underholdningsbranchen."

B.T.
"Den bliver simpelt hen for åndet, der går for meget pik og patter i historien - som nærmest går i selvsving i sin iver efter at dyrke pinlighederne."

Cinemazone
"Bevares, det er stadig morsomt, men universets svagheder kigger frem lidt for mange steder på dette eventyr."

Ekko
"Måske var etteren en tak sjovere, men 'Klovn Forever' byder på timing, mikromimik og funny bones i verdensklasse. Og den stående 69’er bliver med garanti sidste skrig i de små danske hjem dette efterår."

Brugere

02/03-16Kvabsede klovne.
Filmen fortjener 3½ stjerne for stadig at gå hele vejen, uden kompromis. Alligevel ender jeg på 3 frem for 4, for det bliver lidt kedeligt at alt havner i rillen om middelaldrende mænd som kun tænker på sex.

24/09-15Bedre end etteren
Det er allerede 5 år siden at Frank og Casper fik os til at krumme tæer over pearl necklaces, usmagelige penisbilleder og beskidte pegefingre i den første spillefilm om de to sociopater og venner, der på kanoturen "tour de fiss" prøvede at overbevise Mia om Franks faderegenskaber.

5 år er gået. Frank er blevet far endnu engang, og Casper er om muligt blevet endnu mere egocentrisk end tidligere. Hvor Frank står midt i en konstellation af kone, bil og barnevogn, er Casper en fri fugl. Faktisk så fri, at han beslutter sig for at smutte til Los Angeles og skabe sig en karriere derovre.

Frank må gøre noget, for han vil ikke miste Casper. Mod Mias vilje tager han til L.A. for at blive genforenet med sin såkaldte bedste ven.

Historien i "Klovn: Forever" virker en anelse mindre konst...

Fakta

Medvirkende
Casper Casper Christensen
Frank Frank Hvam
Mia Mia Lyhne
Cille Simone Colling
Iben Iben Hjejle
Ulrich Ulrich Møller-Jørgensen
Lars Lars Hjortshøj
Tina Tina Bilsbo Hjortshøj
Sig selv Nikolaj Coster-Waldau
Sig selv Johannes Riis
Sig selv Adam Levine
Pykker Elsebeth Steentoft
Ole Niels Weyde
Sig selv Isla Fisher
Sig selv Ib Michael
Bag kameraet
Instruktion Mikkel Nørgaard
Produktion Jesper Zartov
Manuskript Casper Christensen, Frank Hvam
Fotografi Jacob Banke Olesen
Klip Morten Egholm
Scenografi Rasmus Thjellesen
Musik Nicklas Schmidt
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Buddyfilm
Nøgleord Los Angeles, Manuskriptforfatter, Sequel
Relaterede film Klovn the Movie
Premieredatoer
Biograf 24.09.2015
Tv-aktuel 24.09.2020
TV 2 Zulu kl. 22:50
Øvrige oplysninger
Alternativ titel Klown Forever
Land Danmark
Sprog Dansk
Produktionsår 2015
Spilletid 99 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Selskab Nutmeg Movies
Biodistributør Nordisk Film

Se også...