Far til fires vilde ferie

Far og hans fire børn er taget på øferie ved Vadehavet, men en række uheldige episoder gør, at de lokale begynder at mistænke Far for at være indbrudstyv. Så Lille Per må gå i aktion for at finde frem til de rigtige skurke og redde Fars ry - og ferien. © Scope

Produktionsår 2015
Genre Børnefilm, Familiefilm, Komedie
Instruktør Giacomo Campeotto
Medvirkende Jesper Asholt, Kurt Ravn, Sigurd Philip Dalgas, Karoline Hamm
Spilletid 90 min.
Biopremiere 01.10.2015
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Giacomo Campeotto

(INSTRUKTØR)
Gaicomo Campeotto fik sin spillefilmsdebut med familiefilmen 'Møgunger' (2003). Udover en del teater har Campeotto instrueret en del tv dramatik, heriblandt afsnit af 'Hvide løgne' (1998-2001), 'Hotellet' (2000) og julekalenderen om 'Olsenbanden første kup' (1999). Giacomo er søn Dario Campeotto og Ghita Nørby.

Anmeldere

Politiken
"Ærkedansk børnehygge for tryghedsnarkomaner er en ærlig sag og business as usual. Men det er altså også udført med et ambitionsniveau i absolut muldvarpehøjde i denne turistbrochure for vadehavsferie."

Berlingske
"Historien om de smarte unger, der får de dumme tyveknægte ned med nakken, er set et utal af gange i både danske og udenlandske børnefilm de seneste 30 år, og formlen følges her til punkt og prikke - med lette løsninger og papirtyndt tegnede bikarakterer."

Jyllands-Posten
"... det bliver desværre hverken sjovt eller spændende, og end ikke Kirsten Lehfeldt, Søs Egelind eller Martin Brygmann kan stille noget op i de ubehjælpelige biroller."

Ekstra Bladet
"Den korte spilletid er dog det absolut mest forsonende træk ved dette gennemført kyniske produkt, der måske umiddelbart ser tilforladeligt ud, men udelukkende er et resultat af åndeligt armod og gennemført grådighed."

B.T.
"...har, hvad en ' Far til fire'-film skal have: Den altid forsigtige far, den evigt romantiske Søs, de altid konkurrerende Mie og Ole, dagens helt, Lille Per, dumme, inkompetente tyveknægte, snobbede, rige naboer og de altid positive, nærmest naive Onkel Anders og Fru Sejersen."

Cinemazone
"... befinder sig i en verden, hvor børneunderholdning skal være ensidig og smådum for at virke, fordi den i virkeligheden ikke har megen tiltro til sin målgruppe."

Ekko
"Far til fire-serien bør enten moderniseres eller være gennemført nostalgisk. At forsøge sig med begge resulterer i noget argt juks."

Brugere

04/11-15Lort i Jylland
Sjå djenne filmjs. eljendiig vaede djen. Ubehjagelig. Sjikke een omgang LURTT !

Fakta

Medvirkende
Far Jesper Asholt
Onkel Anders Kurt Ravn
Lille Per Sigurd Philip Dalgas
Mie Karoline Hamm
Ole Rasmus Johnbeck
Søs Emilie Werner Semmelroth
Fru Sejersen Kirsten Lehfeldt
Peter Allan Hyde
Britt Søs Egelind
Mogens Martin Brygmann
Hans Joakim Ingversen
Eigil Joen Høyerslev
Natalie Sif Vinholdt Bøgehave
Bag kameraet
Instruktion Giacomo Campeotto
Produktion Henrik Møller-Sørensen, Marcella L. Dichmann
Manuskript Jens Korse
Forlæg Kaj Engholm
Fotografi Bo Tengberg
Klip David Rue
Scenografi M. Wan Sputnick
Musik Jeppe Kaas
Genrer og relationer
Genre Børnefilm, Familiefilm, Komedie
Nøgleord Far til fire, Ferie, Indbrud, Jylland, Seriefilm
Relaterede film Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage
Premieredatoer
Biograf 01.10.2015
Dvd 11.02.2016
Øvrige oplysninger
Land Danmark
Produktionsår 2015
Spilletid 90 min.
Link Dansk website
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab ASA Film Production A/S
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...