Fifty Shades of Black

Den gådefulde millionær Christian Black er mildest talt ikke verdens bedste elsker. Men det forhindrer ham ikke i at forføre den uerfarne studine Hannah Steele, da hun tropper op på hans kontor i Seattle for at interviewe ham til collegebladet. Med tiden indgår Christian og Hannah en kontrakt, som beskriver detaljerne i det noget aparte erotiske forhold. © Scope

Produktionsår 2016
Genre Komedie
Instruktør Michael Tiddes
Medvirkende Marlon Wayans, Kali Hawk, Jane Seymour, Fred Willard
Spilletid 92 min.
Biopremiere 04.02.2016
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"De få velfungerende vittigheder og optrin handler om at være sort i de hvides verden, men langt det meste handler om sex uden at være sjovt. Sort humor er desværre ikke, hvad den har været."

Berlingske
"Det hele kører på de letkøbte løsninger og alle stereotyperne. Der er intet sofistikeret eller spidsfindigt over »Fifty Shades of Black«, der bare er plat, plat, plat... og desværre også temmelig kedelig. Det sidste har den i det mindste til fælles med originalen."

Jyllands-Posten
"...så plat og tandløs, at man knap tror sine egne øjne."

Ekstra Bladet
"Så medmindre man synes, at tyndskid, impotens, for tidlig sædafgang og kvinder med hår på benene er det sjoveste, man kan forestille sig, bør man gå i en stor bue uden om disse fortrædeligheder. Det er ikke engang dårligt på en interessant måde, bare blottet for talent på alle planer."

B.T.
"Det er så godt som umuligt at gøre grin med en film, der i sig selv er ufrivilligt morsom. Dét burde den amerikanske spoofmaster Marlon Wayans have indset, før han gav sig i lag med ' Fifty Shades of Black' -den sorte udgave af ' 50 Shades of Grey'."

Cinemazone
"Humoren er baseret på udvandede racistiske stereotyper og fald-på-røven humor af den absolut ringeste kvalitet, som gør den så tilpas uvarieret, at den aldrig bliver sjov. "

Ekko
"... med verdenspressens frydefuldt skamløse dækning af stort set alle aspekter af fænomenet, kan man spørge sig selv, om parodien i virkeligheden ikke er lidt sent på den? Har vi ikke efterhånden tærsket den hest ihjel?"

Fakta

Medvirkende
Christian Black Marlon Wayans
Hannah Kali Hawk
Jane Seymour
Fred Willard
Mike Epps
Andrew Bachelor
Affion Crockett
Ashley Kate Miner
Miss White Tina Grimm
Bag kameraet
Instruktion Michael Tiddes
Produktion Rick Alvarez, Marlon Wayans
Manuskript Rick Alvarez, Marlon Wayans
Fotografi David Ortkiese
Klip Lawrence Jordan
Scenografi Ermanno Di Febo-Orsini
Musik Jim Dooley
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Farce, Spoof
Nøgleord Parodi, Sadomasochisme
Relaterede film Fifty Shades of Grey
Premieredatoer
Biograf 04.02.2016
Dvd 30.06.2016
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2016
Spilletid 92 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Selskab IM Global
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...