Valley of Love

De berømte franske skuespillere Isabelle og Gérard dannede par for mange år siden. En tragedie bringer det fraskilte par sammen igen. Deres voksne søn, Michel, har begået selvmord og efterladt breve til begge forældre, hvori han beder dem om at møde op i Californiens Death Valley på en bestemt dato i september. © Scope

Produktionsår 2015
Genre Drama
Instruktør Guillaume Nicloux
Medvirkende Isabelle Huppert, Gérard Depardieu, Dan Warner, Aurelia Thierree
Spilletid 91 min.
Biopremiere 21.04.2016
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Gérard Depardieu

Monsieur Depardieu er en sand kæmpe indenfor fransk film. Han var selvskrevet til rollen som Obelix, da historien om Asterix og hans gæve gallere blev bragt til det hvide lærred i 'Asterix og Obelix i kamp mod Cesar' (1999). Depardieu begyndte at optræde som skuespiller efter først at have forsøgt sig som ungdomsforbryder. Han etablerede sig ...

Anmeldere

Politiken
"...er en underligt tvær og sød tosomheds-film, ikke rigtig en komedie, ikke rigtig en gyser, selvom det spøger. Det er ikke rigtig en kærlighedshistorie, ikke feel good, ikke feel bad, den er ikke autobiografisk trods navnene. Men den er et fint og spøjst selskab at være i."

Berlingske
"...forbliver irriterende uforløst. Et metafysisk lag virker påklistret og trækker opmærksomheden væk fra det sorgarbejde over tabet af sønnen, kærligheden og de - spildte - år, der aldrig kommer tilbage, som er filmens bankende hjerte."

Jyllands-Posten
"Desværre plastres filmen langsomt til med banale symboler og slap, mystificerende metafysik, så i grunden er den ingenting værd, men de to - Depardieu og Huppert klæder hinanden på det smukkeste og er det hele værd!"

Weekendavisen
"'Valley of Love' er ikke blottet for humor, men grundfarven er melankolsk og eftertænksom. Det er vistnok en film om forspildte muligheder og forsonende erindring."

Information
"... selv om 'Valley of Love' blot varer under 85 minutter, går den indimellem i tomgang, og man begynder at spekulere på om Guillaume Nicloux ligesom sine hovedpersoner ikke helt er sikker på, hvor han og filmen er på vej hen."

Cinemazone
"... selvom de irritable dialoger til tider kan virke lidt anstrengende, skal filmen ses på baggrund af dens unikke stil og udformning – og ikke mindst det underholdende aspekt i Depardieu og Hupperts skildringer af sig selv."

Ekko
"Guillaume Nicloux følger aldrig rigtigt det uforklarlige til dørs. Og filmen ender underligt utilfredsstillende og efterlader både Isabelle Huppert, Gérard Depardieu og publikum tilbage i dalen med en flad fornemmelse."

Fakta

Medvirkende
Isabelle Isabelle Huppert
Gérard Gérard Depardieu
Paul Dan Warner
Aurelia Thierree
Dionne Houle
Bag kameraet
Instruktion Guillaume Nicloux
Produktion Cyril Colbeau-Justin, Jean-Baptiste Dupont, Sylvie Pialat, Benoît Quainon
Manuskript Guillaume Nicloux, David H. Pickering
Fotografi Christophe Offenstein
Klip Guy Lecorne
Genrer og relationer
Genre Drama
Nøgleord Skuespiller, Sorg, Ørken
Premieredatoer
Biograf 21.04.2016
Dvd 25.08.2016
Øvrige oplysninger
Land Belgien, Frankrig
Sprog Fransk
Produktionsår 2015
Spilletid 91 min.
Trailer Eksternt site
Selskab Les Films du Worso
Biodistributør Filmbazar
Dvd-distributør Another World Entertainment

Se også...