The Spy Who Dumped Me

Audrey deler lejlighed i Los Angeles med sin bedste veninde, den arbejdsløse skuespiller Morgan. Efter at Audreys kæreste, Drew, slår op med hende via sms, opdager pigerne, at han faktisk arbejder som spion. Han når lige at overlever en pakke til dem, før lejligheden kommer under angreb. Audrey og Morgan må nu udgive sig for at være spioner og gøre Drews mission i Europa færdig. © Scope

Produktionsår 2018
Genre Action, Komedie
Instruktør Susanna Fogel
Medvirkende Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan
Spilletid 116 min.
Biopremiere 16.08.2018
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...man skal passe på med progressive intentioner; de kan så let komme til at afsløre, hvor lidt progressiv man egentlig er. Sådan er det med dette makværk af en kønsforkrampet actionkomedie."

Jyllands-Posten
"...en fin turistbrochure for amerikanere, der søger inspiration til næste ferietur. "The Spy Who Dumped Me" er samtidig en del af den Europa-eksotisering, der er en trend i amerikanske actionfilm med enten komisk eller thrillerfortegn."

B.T.
"Utrolig fjollet og med en historie, man ikke skal tænke over for længe, men til gengæld med et højt underholdningsniveau og et par originalt tænkte actionscener, der samtidig er sjove."

Cinemazone
"Tempoet er for ujævnt og meningen med det hele svæver lidt for løst ud og ind af historien, mens veninderne forsøger at finde ud af hvem de kan stole på. Og selvom det bestemt også er en fornøjelse aldrig helt at vide, hvem der snyder hvem, så er det ærgerligt at The Spy Who Dumped Me ikke får mere ud af sit gakkede potentiale."

Ekko
"På SNL er McKinnon kendt for sine hylende morsomme karikaturer af politikere som Hillary Clinton og Jeff Sessions, og i The Spy Who Dumped Me får hun lov til at lege med sit enorme talent for fysisk humor, grimasser og skøre accenter."

Fakta

Medvirkende
Audrey Mila Kunis
Morgan Kate McKinnon
Drew Justin Theroux
Sebastian Sam Heughan
Wendy Gillian Anderson
Nadedja Ivanna Sakhno
Inès Justine Wachsberger
Backpackeren Ólafur Darri Ólafsson
Duffer Hasan Minhaj
Roger Fred Melamed
Bag kameraet
Instruktion Susanna Fogel
Produktion Brian Grazer, Erica Huggins
Manuskript Susanna Fogel, David Iserson
Fotografi Barry Peterson
Klip Jonathan Schwartz
Scenografi Marc Homes
Musik Tyler Bates
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie
Undergenre Agentkomedie, Buddyfilm, Spion-og-agent-film
Nøgleord Agent, Spion, Veninder
Premieredatoer
Biograf 16.08.2018
Dvd 03.01.2019
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2018
Spilletid 116 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...