The Miseducation of Cameron Post

Året er 1993. Under en gymnasiefest bliver teenagepigen Cameron grebet i at kysse med en anden pige i en bil. Homoseksualitet anses for en synd i det religiøse provinssamfund, så Cameron bliver sendt til en kristen lejr, hvor hun skal 'omvendes'. Lejrens metoder er skrappe, og ikke alle klarer 'terapien'. Mødet med andre ligesindede betyder til gengæld, at Cameron ikke længere føler sig så alene. © Scope

Produktionsår 2018
Genre Drama
Instruktør Desiree Akhavan
Medvirkende Chloë Grace Moretz, Jennifer Ehle, John Gallagher, Jr., Sasha Lane
Spilletid 91 min.
Biopremiere 28.02.2019
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"I og for sig kunne det have været en fint underholdende coming of age -komedie. Så ville det ikke gøre noget, at psykologien var ’pappet’ og budskabet rudimentært. Problemet er bare, at filmen tager sig selv og sit materiale ekstremt seriøst helt uden at forstå det bedre af den grund."

Berlingske
"Den ser lækker ud, som var den lavet med et Instagramfilter, og tøjet er tidstypisk smart og moderne igen. Men det hele er så over-fladisk, at man aldrig bliver rørt af de unges udfordringer. Og hvad er så meningen med filmen?"

Jyllands-Posten
"... det er sjældent at se film om et lige så isnende emne, der fortæller så nøgternt og på over-fladen så udramatisk, som "The Miseducation of Cameron Post" gør det."

Information
"...kommer aldrig i dybden med karaktererne eller konsekvenserne, men filmens uhøjtidelige blanding af det uhyggelige og underholdende fungerer på egne præmisser i selskab med det gode cast."

B.T.
"...giver sig god tid - måske lidt for god tid - til at fortælle sin historie, men er alt i alt en intelligent lille coming-of-age-film med hjertet på rette sted."

Ekko
"Livet er for kort til udmærkede amerikanske independent-film, der fortjener fire stjerner, men derfor – fordi livet i den grad er for kort – må nøjes med tre."

Soundvenue
"...en stille, varm og sjov coming-of-age-film, der – i tråd med de bedste indiefortællinger – viser masser af følelser uden at bruge større armbevægelser end dem, som en enkelt køkkenbordsdans til 4 Non Blondes foreskriver."

Fakta

Medvirkende
Cameron Chloë Grace Moretz
Dr. Lydia Marsh Jennifer Ehle
Pastor Rick John Gallagher, Jr.
Jane Fonda Sasha Lane
Adam Red Eagle Forrest Goodluck
Erin Emily Skeggs
Helen Showalter Melanie Ehrlich
Mark Owen Campbell
Coley Quinn Shephard
Ruth Kerry Butler
Bag kameraet
Instruktion Desiree Akhavan
Produktion Michael B. Clark, Cecilia Frugiuele, Jonathan Montepare, Alex Turtletaub
Manuskript Desiree Akhavan, Cecilia Frugiuele
Forlæg Emily M. Danforth
Fotografi Ashley Connor
Klip Sara Shaw
Scenografi Markus Kirschner
Musik Julian Wass
Genrer og relationer
Genre Drama
Nøgleord Baseret på roman, Homoseksuel, Religion, Teenager
Premieredatoer
Biograf 28.02.2019
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2018
Spilletid 91 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Selskab Beachside Films, Parkville Pictures
Biodistributør 41SHADOWS

Se også...