Long Shot

Som barn blev Fred Flarsky passet af Charlotte Field, og i dag er Fred en dygtig men arbejdsløs og lad journalist, mens Charlotte er udenrigsminister med planer om at stille op til det kommende præsidentvalg. Da de to genforenes, charmeres Charlotte af Freds afslappede væremåde og hyrer ham, mod al fornuft, som sin valgkampagnes taleforfatter og en romance opstår hurtigt mellem det umage par. © Scope

Produktionsår 2019
Genre Komedie
Instruktør Jonathan Levine
Medvirkende Charlize Theron, Seth Rogen, June Diane Raphael, O'Shea Jackson Jr.
Spilletid 120 min.
Biopremiere 02.05.2019
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Charlize Theron

Historien fortæller, at Charlize Theron blev opdaget af en agent, da hun som 18-årig havde et skænderi med en bankbestyrer på Hollywood Boulevard. Siden er det gået stærkt for den sydafrikanskfødte frøken. Efter et par biroller fik hun sit navn på filmplakaterne til blandt andre 'Djævelens advokat' (1997), 'Store Joe Young' (1998) og 'Æblemostreg...

Anmeldere

Politiken
"...er faktisk både en skæg og tankevækkende politisk-romantisk komedie, der midt i løjerne hudfletter amerikansk mediepolitik ganske effektivt."

Berlingske
"Udfaldet af deres romance er cirka lige så overraskende som slutningen på en »Gurli Gris« -film, men der er faktisk et par sjove oneliners i filmen, der blandt andet får en hel del ud af den sexisme, som kvindelige politikere stadig må stå model til."

Jyllands-Posten
"...noget så sjældent som en romantisk komedie, der både er ustyrligt morsom ... og rørende romantisk i skildringen af det spirende forhold mellem to mennesker, der synes alt andet end skabt for hinanden."

Information
"...kedelig bliver den aldrig, og der er en indtagende naturlighed og oprigtighed i de mere stille, følelsesladede scener mellem Charlotte og Fred, måske fordi Theron og Rogen her for alvor får lov til at vise, hvor gode skuespillere de er."

B.T.
"...en af de bedre romantiske komedier i nyere tid og formår imponerende at servere både satire og platheder i lange baner uden at det overskygger en fin historie."

Ekko
"...er blevet kaldt en omvendt Pretty Woman. Det er måske at trække den for vidt, men man er i et fornøjeligt selskab med to veloplagte stjerner. Noget, man ikke altid kan forvente fra Hollywoods romantiske hjørne."

Soundvenue
"...mest skuffer filmen i behandling af dens temaer. Det kunne have været en revsende lussing til samfundsnormerne, både i relation til kvinder i politiske magtpositioner og generelle skønhedsidealer. Men problemerne bliver løst for nemt, og det hele føles for langt fra virkeligheden."

Brugere

13/05 10:19Uromantisk Romance
Normalt kan jeg godt lide Seth Rogen, også selv om han ofte spiller lidt samme tilbagelænede irriterende/charmerende type. Men i denne romantiske komedie, der bliver han vitterligt trættende og kan slet ikke overbevise mig i rollen som journalist der hyres af præsidentkandidat, spillet af altid seværdige Charlize Theron, til at skrive taler.

Derudover så finder jeg romancen mellem disse to vidt forskellige personligheder lidet overbevisende og dermed falder hele filmens præmis fra hinanden. Så en langgaber, der kun momentvis rager lidt op over det middelmådige.

13/10 01:57Kompetent kvinde møder bøvet mand, og så skal vi tro på, at sød musik opstår 3
Den amerikanske udenrigsminister er på udkig efter en taleskriver til sin præsidentkampagne og ansætter en arbejdsløs journalist, som hun babysittede, da hun var teenager. Han har haft et crush på hende siden dengang, og hun begynder også at falde for ham, efterhånden som de oplever forskellige krisesituationer sammen.

"Long Shot" er en romantisk komedie af den slags, der handler om en superkompetent, magtfuld kvinde, der falder for en bøvet døgenigt af en mand, fordi hun tydeligvis har brug for at slappe af og løsne lidt op i stedet for at være så kontrollerende og bidsk. For sådan er intelligente kvinder med selvværd jo.

Hun hyrer nemlig på ekstremt utroværdig vis den her slacker-fyr, som aldrig ville holde i fem minutter under presset i en rigtig politisk kampagne, efter han har...

Fakta

Medvirkende
Charlotte Field Charlize Theron
Fred Flarsky Seth Rogen
Maggie Millikin June Diane Raphael
Lance O'Shea Jackson Jr.
Tom Ravi Patel
President Chambers Bob Odenkirk
Parker Wembley Andy Serkis
Boss Randall Park
Agent M Tristan D. Lalla
Premiereminister James Steward Alexander Skarsgård
Bag kameraet
Instruktion Jonathan Levine
Produktion A.J. Dix, Evan Goldberg, Beth Kono, Seth Rogen, Charlize Theron, James Weaver
Manuskript Liz Hannah, Dan Sterling
Fotografi Yves Bélanger
Klip Melissa Bretherton, Evan Henke
Scenografi Kalina Ivanov
Musik Marco Beltrami, Miles Hankins
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Politisk satire, Romantisk komedie
Nøgleord Forelskelse, Politiker, Umage par
Premieredatoer
Biograf 02.05.2019
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2019
Spilletid 120 min.
Trailer Eksternt site
Selskab Denver and Delilah Productions, Point Grey Pictures, Good Universe
Biodistributør Nordisk Film

Se også...