Evil Woman (Saving Silverman)

Darren, Wayne og J.D. har været venner siden gymnasiet og optrådt sammen i et Neil Diamond kopi-band. Med det er slut, for Darren skal giftes med Judith, der kæmper hårdt for, at han ikke hænger ud med sine venner. De vil til gengæld gøre alt for, at han ikke bliver gift med den dominerende Judith. De forsøger derfor at genforene Darren med hans første store kærlighed, Sandy, der studerer til at blive nonne. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Komedie
Instruktør Dennis Dugan
Medvirkende Steve Zahn, Jack Black, Jason Biggs, Amanda Peet
Spilletid 96 min.
Biopremiere 30.11.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Steve Zahn

Den Harvard-uddannede Steve Zahn er født og opvokset i Minnesota og er ofte at finde i rollen som charmerende taber. Han fik nogen opmærksomhed med 'Reality Bites' (1994), mens han i 1998 scorede stærke personlige anmeldelser for sit portræt af Glenn, den stenede småkriminelle fyr i 'Out of Sight'. Zahns troskyldige øjne og slørede stemme går ...

Anmeldere

Politiken
"En lille komedie, der har sine sjove momenter, men også sagtens kan undværes."

Berlingske
"Forviklingskomedien Evil Woman har bestemt sine steder, hvor latteren kan få frit løb, men bilver for ofte for overgearet og plat til at holde hele vejen hjem."

Jyllands-Posten
"Jeg skal ikke bestride, at film af den slags kan have en vis appel til et ungdommeligt publikum, for der er alt for mange af dem lige i øjeblikket, alt for mange, fordi de spiser os af med det uspiselige og snyder sig fra den filmkunst og det glade vanvid, der er enhver biografs eneste berettigelse."

Information
"Zahn blev i The New Yorker for nyligt sammenlignet med den legendariske komiker Bob Hope. En ære, Zahn lever godt op til i 'Evil Woman', hvor han med sin afsindige mimik og gestik står for hovedparten af de skægge scener."

Ekstra Bladet
"Langt det meste er set sjovere før, og selv om Evil Woman gerne vil gå helt til kanten, så er den mest af alt harmløs og ligegyldig."

B.T.
"Efterhånden er det lang tid siden, at en god, original og velskreven amerikansk komedie har set lærredets lys herhjemme. Dette forsøg falder til jorden på en alt for fjollet handling og nogle replikker, som langtfra udnytter holdets potentiale."

Bogart
"Jeg kan ikke sige andet godt om denne her filmen end at skuespillerne leverer varen, og historien er i særklasse dårlig."

Cinemazone
"En række gode grin blandet med for meget grums. Hvad Neil Diamond angår %u2013 well, hvis man virkelig er fan, så tilføj trygt en ekstra stjerne til vurderingen."

Brugere

25/05-05hehe
Anonym
hehe den er da dårlig på den mega fede måde! grineren!

25/05-05Back in Black...
Havde ikke de store forventninger da jeg satte mig til at se denne komedie men blev overasket. Filmen er meget sjovere end forventet - Jack Black og Steve Zahn fungere godt sammen og det kommer der mange sjove scener ud af. Ikke stor filmkunst men klart bedre end mange andre "teen-flicks ".

4/6

17/02-05Helt klart den sjoveste film!
Anonym
Har aldrig set en så sjov film, alle de eksperter der nedtoner den så meget, har i ingen humor eller hvad?

Evil Woman er en stjerne film, der bare skal ses. Der kan ikke gå 2 min. før man griner igen!

09/08-04forfærdeligt tidsspilde
Anonym
Evil Woman ligger sig i kølvandet på de uoriginale ungdomskomedier, der åbenbart mener, at så længe en film indeholder rigelig af under-bæltestedet humor, så er den morsom. Det er da også sandt i flere tilfælde (bare se de kære Farrelly-film), men den uundværlige ingrediens, charme, besidder Evil Woman ikke. På papiret ser det ellers udmærket ud. Steve Zahn var rigtig morsom i Happy, Texas, Jack Black er helt i en liga for sig selv (og i topform i High Fidelity), ja selv Jason Biggs er udholdelig på en kikset måde. Zahn og Black får frie tøjler, men har desværre intet materiale at bygge deres komiske genialiteter op på, da filmens historie (med latterlige indskudte scener, der skal godtgøre en spilletid på 90 skræmmende minutter) er så gennemgående elendig og flad, at man irriteres græns...

02/03-04DAMN!!
Anonym
Satme en sjov film.... de som ikke har samme mening skulle måske overveje at skrue op for deres humor..... Man kan ikke andet end at more sig og grine sin røv i laser!! =D

25/02-04Ik' Evil Nok
Anonym
De to venner Wayne (Zahn) og J.D. (Black) prøver at redde deres fælles ven, Silverman (Biggs) ud af kløerne på den kvinde (Peet) der totalt har overtaget hans vilje, og som han snart skal giftes med.

Ideen til denne film fandt jeg egentlig meget sjov, selv om den ikke ligefrem oser af handling, men desværre er den dårligt udført i næsten alle aspekter.

Skuespillerne er det bedste ved filmen og de gør det egentlig helt godt, men de situationer de er plantet i, de fungerer bare aldrig eller bliver sjove. Forsøget virker forjaget og halvhjertet, som om man ikke rigtig har vist hvad man skulle finde på, og det hele er lige en tand for pænt, i en komedie som burde være langt mere grov og sort for at leve op til sin egen historie.

I USA kendes den i øvrigt under titlen ”Saving Silv...

11/12-01En sjov film
Anonym
Man kan ikke undgå at more sig, hvis man ser denne film. Den er længere ude end American Pie filmene.

Fakta

Medvirkende
Wayne Furnberger Steve Zahn
J.D. McNugent Jack Black
Darren Silverman Jason Biggs
Judith Fessbeggler Amanda Peet
Sandy Perkus Amanda Detmer
Norton R. Lee Ermey
Neil Diamond Neil Diamond
Bargæst Kyle Gass
Præst Norman Armour
Gammel mand Colin Foo
Bag kameraet
Instruktion Dennis Dugan
Manuskript Hank Nelken, Greg DePaul
Fotografi Arthur Albert
Klip Patrick J. Don Vito, Debra Neil-Fisher
Scenografi Michael S. Bolton
Musik Mike Simpson
Genrer og relationer
Genre Komedie
Premieredatoer
Biograf 30.11.2001
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2001
Spilletid 96 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 9.782
Selskab Columbia Pictures, NPV Entertainment, Original Film
Biodistributør Nordisk Film

Se også...