Slim Slam Slum

I deres lejlighed i Københavns Nordvest-kvarter fordriver fyrene Slim, Slam og Slum tiden med at spille Playstation, ryge hash og drømmer om bimbo-tøserne Dit, Dat og Dut. Pigerne er imidlertid mere interesserede i smarte fyre med tjek på tilværelsen. Derfor dropper Slim, Slam og Slum deres kedelige jobs og begynder sammen med to venner på et tegneserieprojekt på internettet. Efter to månderder er succesen indenfor rækkevidde med udsigt til penge, prestige og piger. Og så skulle alt jo være i den... skønneste orden. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Komedie
Instruktør Jorge Ballarin, Marcelino Ballarin
Medvirkende Thure Lindhardt, Simon Jul Jørgensen, Tommy Bredsted, Gry Bay
Spilletid 97 min.
Biopremiere 30.08.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Thure Lindhardt

Thure Lindhardt kunne opleves som barneskuespiller i en lillebitte rolle som skoleelev i 'Pelle Erobreren' (1987), før han selv færdiggjorde sin uddannelse på skuespillerskolen ved Odense Teater i 1998. Hans fik sin første store filmrolle som den autistiske dreng Brian i Kaspar Rostrup s 'Her i nærheden' (2000), der gav positiv kritik fra lan...

Anmeldere

Politiken
"For trods sine skæve indfald og sin ubehøvlede charme, der får en film som 'Let's Get Lost' til at minde om 'Borte med blæsten', er 'Slim Slam Slum' teknisk set alt for amatøragtig."

Berlingske
"...måske skulle Medierådet have givet filmen prædikatet 'Tilladt for alle, men frarådes folk hinsides puberteten'".

Jyllands-Posten
"Alt for mange scener halter, ligesom for mange bipersoner - f.eks. naboerne i nordvest - forstyrrer den regulære historie."

Weekendavisen
"At sætte pris på denne sure hashpibe kræver særlige kulturelle forudsætninger, og det er lige før man håber, at filmen kan finde sit hjemmepublikum."

Information
"...en hamrende dårlig film."

Ekstra Bladet
"Skuespillerne gør, hvad de kan, men den ganske ukritiske film formår ikke at løfte tegneseriens figurer og gøre dem til rigtige personer."

B.T.
"...en usædvanlig sjusket film..."

Cinemazone
"Det er befriende at mærke at nyskabelser inden for dansk film ikke altid behøver at komme oppefra, fra det tænkte og det kunstnerisk korrekte."

Brugere

04/02-07Vovehalse?
Helt sikkert et dejligt dansk sats, men fejler desværre præcis det sted den ikke må - satiren og humoren... det er simpelthen ikke sjovt nok hele vejen igennem, faktisk kun få steder.

12/10-05drit dårlig
Anonym
dener drit dårlig eg helt nesten på å spy

28/11-04Den skønneste film
Anonym
SLIM SLAM SLUM er den mest befriende film jeg har set.
Den tør at sætte FED streg under kammeratskab, medmenneskelighed, kærlighed, lyst til piger, vær positiv, giv aldrig op, lev i nuet.
Det er den film jeg har set flest gange og den beriger min sjæl hver gang jeg ser den.
Ballarin drengene har en sjælden evne til fokusere på det som livet drejer sig om, nemlig at leve LIGE NU, ikke i går eller i morgen men NU.

17/06-04Hmmm..
Anonym
Skattekroner til denne film?

Hmmm.

14/12-03Beklager Camilla...
Anonym
Camilla det gør mig virkelig ondt at skulle fortælle dig at Thure Lindhart er bøsse...men hva' det er Gandalf jo åbenbart også....

14/12-03dejlige Thure Lindhardt!
Anonym
det er en rigtig god film, man er jo lige ved at dø af grin hele tiden... og så er der nogle gode skuespiller med i filmen, og min ynglings skuespiller er den dejlige Thure Lindhardt, han er da bare så sød, det var også derfor at jeg så filmen, for jeg kan bare ikke stå for ham..... men det er en rigtig god film... mange kram og kys Camilla.

13/10-03Fuck den Styre
Anonym
Den er så grineren den film alle i fucking bitches i lukker bare røven i fatter ik en skid, af humor i sidder der hjemme hver dag og chatter og laver lektier og ser friends og alle det andet crab i tv den film er kunst i kællinger

05/08-03Den er da rar nok..
Anonym
Okay okay, jeg indrømmer gerne at det ikke er den sejeste film i verden. Men alle jer der skriver alt det der lort med at den ikke burde laves, spændetrøjer og dingel dangel. Som ham/hende nedenunder vil jeg sige at der er også humor som den slags. og ærlig talt er jeg træt af film som Titanic, Moulin Rouge, Chigago osv. hvadf er der i vejen med lidt for alle. Ikke alle gider se en 2.30 time lang film, men dans, glimmer og musik. Det er der bestemt ikke i Slim Slam slum, den er lidt mere... langt ude humor... det skal der også være plads til!

05/08-03THURE LINHARDT!
Anonym
Lad mig sige det sådan her: Thure Linhardt kan gøre en vilken som helst film genial!

Denne film er for fed! Måske i nyskabende eller storslået, eller måske ikke filmet så godt(det er altså meningen, menneske) men det er for humor, og jeg kan ikke vente til jeg skal ud og købe den! jeg har set den 10 gange.. og jeg er flad af grin ver gang!

Ha' det brunt...

03/08-03what
Anonym
Who pissed on my fucking carpet?Fakta

Medvirkende
Thure Lindhardt Thure Lindhardt
Slam Simon Jul Jørgensen
Slum Tommy Bredsted
Dit Gry Bay
Dat Tina Kissow
Dut Rebacca Egekvist
Verner Ken Vedsegaard
Dahlgård Mads M. Nielsen
Healer Ulla Liselotte Lohmann
Lille Bjørn Lasse Skou Lindstad
Bent Bent Andersen
Far - Torben Hans Henrik Voetmann
Mor - Anette Judith Rothenborg
Veronica Camilla Bendix
Svinehund Henrik List
Bag kameraet
Instruktion Jorge Ballarin, Marcelino Ballarin
Produktion Thomas Stegler, Sohail Hassan
Manuskript Marcelino Ballarin, Jorge Ballarin
Klip Flemming Davidsen
Musik Saqib Hassan
Genrer og relationer
Genre Komedie
Premieredatoer
Biograf 30.08.2002
Dvd 07.01.2003
Øvrige oplysninger
Land Danmark
Produktionsår 2002
Spilletid 97 min.
Link Officielt website
Solgte billetter 7.844
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...