All or Nothing

London. Den filosofiske taxachauffør Phil er gift med Penny, der er kassedame i et supermarked. De har datteren Rachel, der gøre rent på et plejehjem og sønnen Rory, der er arbejdsløs og vred. Parret er kørt træt i deres ægteskab, men da de kommer ud for en tragedie, bliver de igen bragt sammen og opdager kærligheden på ny © Scope

Produktionsår 2002
Genre Drama
Instruktør Mike Leigh
Medvirkende Timothy Spall, Lesley Manville, Alison Garland, James Corden
Spilletid 129 min.
Biopremiere 01.11.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Mike Leigh

(INSTRUKTØR)
Det var Mike Leigh, der med ”Hemmeligheder og løgne" snuppede Guldpalmerne for snuden af von Trier i Cannes i 1996. Indtil da havde den trinde englænder instrueret en lang række hverdagsdramaer til tv siden debuten "Bleak Moments" i 1972. Hans film bygger ofte på omfattende improvisation og skabes i tæt samarbejde med de medvirkende skuespi...

Anmeldere

Politiken
"Og Mike Leighs mesterskab som instruktør ligger netop i, at han evner at fremhæve denne værdighed og dermed samtidig drejer opmærksomheden bort fra sin egen sublime, kunstneriske formidling af den."

Berlingske
"Mike Leighs 'All or Nothing' hæver sig på trods af nuancerede portrætter ikke over gennemsnittet. Dertil er den som helhed for ujævn."

Jyllands-Posten
"Ved at koncentrere sig så stædigt om det små for ad den vej at finde det store, kan Mike Leighs 'All or Nothing' måske sætte tanker i gang hos et nutidigt og ahistorisk publikum."

Weekendavisen
"Mike Leighs nye film er en skuffelse. Mesteren undervurderer sit publikum og overdriver sine virkemidler i den trods alt seværdige 'All or Nothing'."

B.T.
"Hos Leigh er menneskene ramt af noget, som hverken socialkontor eller kapitalisme kan gøres direkte ansvarlig for - nemlig livet selv."

Dagen
"Mike Leigh borer sig i sin nye mesterligt orkestrerede film ned i kærlighedskrisen med lige dele sort humor og socialt engagement."

Kino
"Filmen rørte mig ikke, og det burde den gøre, når det rent faktisk er en kærlighedsfilm"

Bogart
"Leigh fører os ind bag fordommene og den uforpligtende underholdning. Ind til en ægte menneskeskildring. 'All or Nothing' er Mike Leighs bedste film."

Brugere

22/11-02Tung
Anonym
Jeg synes den er meget langtrukken, den kunne sige samme på den halve tid, men en tankevækkende film i sin beskrivelse af livets vilkår.

02/11-02Endnu en stor lille film
Anonym
Mike Leigh har gjort det igen. En film som er fuldt på højde med "Secret & Lies" og "Career Girls". Han formår virkelig at blande socialrealisme og kulsort humor til en perfekt cocktail.

Fakta

Medvirkende
Phil Bassett Timothy Spall
Penny Bassett Lesley Manville
Rachel Bassett Alison Garland
Rory Bassett James Corden
Maureen Ruth Sheen
Carol Marion Bailey
Ron Paul Jesson
Cécile Kathryn Hunter
Samantha Sally Hawkins
Donna Helen Coker
Jason Daniel Mays
Craig Ben Crompton
Bag kameraet
Instruktion Mike Leigh
Produktion Simon Channing-Williams
Manuskript Mike Leigh
Fotografi Dick Pope
Klip Lesley Walker
Scenografi Eve Stewart
Musik Andrew Dickson
Genrer og relationer
Genre Drama
Premieredatoer
Biograf 01.11.2002
Dvd 20.05.2003
Øvrige oplysninger
Land Storbritannien
Produktionsår 2002
Spilletid 129 min.
Solgte billetter 25.904
Selskab Les Films Alain Sarde, Studio Canal, Cloud Nine Films Ltd., Thin Man Films
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...