Once Upon a Time in Mexico

Den berygtede revolvermand 'El Mariachi' har hverken lagt guitaren eller pistolerne på hylden. Han bliver opsøgt af en særpræget CIA-agent, der vil have hjælp til at sætte en effektiv stopper for et komplot mod Mexicos præsident. Og så må spillemanden trække i arbejdstøjet og slå melodien an. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Action
Instruktør Robert Rodriguez
Medvirkende Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke
Spilletid 102 min.
Biopremiere 16.01.2004
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Antonio Banderas

Den spanske hjerteknuser José Antonio Dominguez Banderas ville oprindelig have været fodboldspiller, men heldigvis brækkede han foden som 14-årig. Han havde som ung en fornem karriere inden for spansk tv og film med roller i en række Almodovar-film. Nogle husker ham måske fra dokumentarfilmen 'In Bed with Madonna', hvor sangerinden bliver tem...

Anmeldere

Politiken
"Vel er det kitsch, men med den bevidste selvparodis ironiske elegance - og samtidig så vidunderligt vulgært, at man må lade sig rive med af billedstormen, så snart første guitarakkord slås an!"

Berlingske
"...en muskuløs kraftpræstation fyldt til randen med flot iscenesatte skyderier, akrobatiske stunts og buldrende eksplosioner."

Jyllands-Posten
"...en ligegyldig trivialfilm, der hurtigt ender i det uendeligt trivielle."

Weekendavisen
"Man skal grine, græde og være spændt, mens eksplosioner og akrobatiske slagsmål ruller tværs over det brede lærred. Det kan godt blive anstrengende."

Information
"Det er glimrende underholdning..."

Ekstra Bladet
"Spændingen fiser ud..."

B.T.
"Det vrimler med syrlige birollebolsjer, men ikke alle er dog lige velsmagende i længden..."

Filmland
"...indtil ligegyldigheden rammer er det en fornøjelse at følge gode skuespillere have det skægt med langt ude kostumer og fjollede accenter."

Cinemazone
"...en cirkusforestilling, man sagtens kan lade sig underholde af, men mest fordi, man husker de gamle tricks."

Brugere

04/04-10once upon a time in mexico
den er okay action scenerne er ikke ret kedlige skuespillit stinker filmen er et stort flop så jeg giver denne film 2 stjerner

12/11-07Mindre mislykket
"Det er skam en fin film, det skal der ikke herskes nogen tvivl om, men den bliver bare pokkers ligegyldig i længden, og til sidst er det bare ikke nok, at se på fantastiske skuespillere, der spiller knap så fantastiske roller... og hvorfor fanden er Salma Hayek så lidt med i filmen!? God så længe det varer, men ikke den fremragende oplevelse, den meget gerne vil være."

23/12-06.
filmen i sig selv er ikke ret god, faktsik nogle gange kedelig.
den kan dog også være en okay film ind imellenm. Antonio Banderas spiller i den grad ikke nogen toppræstation her! men Johnny depp gør et fantastisk stykke arbejde i filmen så hvis du ikke ved om du vil se den skal du vide at den kun fik fire stjerner på grund af Johnny Depp. Hvis du ikke kan lide Johnny depp så er mit råd: hold dig væk! hvis du tværtimod er Johnny Depp fan bliver du nød til at se den! han leverer en kanon præstation her!

10/02-06ikke alt for go
Anonym
Jeg syntes ikke rigtig at den her film på noget tidspunkt fanger en. Kedelig historie og ikke specielt godt skuespil fra Banderas...Depp deriomod spiller rigtig godt!!

02/04-05Smukt
Anonym
den fanger ikke lige i starten men det gør den sgu når man kommer ind i den, siden jeg så den første gang har det været en af mine favorit film Johnny Depp er fed nok i den, ikke hans bedst spillede rolle men der kan ikke klages, syntes faktisk de fleste skuespillere i filmen spiller deres roller på en overbevisende måde. Så kort sagt FED FILM.

10/03-05!Robert Rodriguez: Mexico. 5
Som det er blevet påpeget er det Tarantino´s idé med 'once upon..' og altså en trilogi, som en slags hyldest til mesteren, Sergio Leone, og dennes western epoke (Alt respekt).

Hele filmens stil/ substans er så meget Rodriguez, at det næsten virker overvældende. Han besidder et klart filmisk talent, når det kommer til at vise sin historie. Visuelle spidsfindigheder og underholdende effekter er hans arena. Og han er jo en alt-mulig-mand! Fascinernde er det at han er creditet for stort set alt i projektet, det fortjener en vis credibelity, mener jeg anyways.. (Se interview med Robert R. fra "Troublemaker studios", det giver et glimrende indblik!) Ellers synes jeg nu også at den har et plus, i alle sine overraskende, og farverige, bipersoner som Depps figur, og mange andre originaler. Vir...

10/03-05- Flere skud i guitaren? - 3
Ens tålmodighed med texaneren Robert Rodriguez er efterhånden opbrugt. Efter debuten, den særprægede og autodidakte ”El Mariachi, er det gået ned ad bakke for manden, og efter tre ulidelige ”Spy Kids”-film måtte tredje kapitel i Mariachi-sagaen briste eller bære og vise, om han helt havde glemt, hvordan man underholder.

Det har han heldigvis ikke. ”Once Upon A Time In Mexico” viser sig at være en ganske underholdende forsættelse af historien om den hævngerrige spillemand. Denne gang har Rodriguez fået lidt flere penge at lege med, og det er resulteret i en legesyg film, der ikke skal tages alt for seriøs, men som til gengæld indeholder nogle gode actionscener og i det store hele underholder solidt.

Rodriguez er denne gang godt hjulpet på vej af et imponerende stjernespækket cast, s...

08/03-05Once upon a time in mexico...
jeg ved ikke helt hva jeg sys om denne film.. den var lidt langtrukken nogen gange.. men der var da osse nogen sjove scener en gang i mellem.. især da han (JD) står der på den der "gade" helt blind, og skyder efter de 2 mænd.. han rammer lige ved siden af i starten hehe..

men jeg vil sige.. jeg har set bedre film før.. men JD's skuespil hæver den lige en tand.. han hjælper meget på den hehe..

knuz

21/01-05Meget tilfredsstillende
Jeg er tydeligvis i mindretal, men jeg syntes, den var bemærkelsesværdigt underholdende. Go' musik, også!

21/01-05Se den pga Johnny Depp...
...og kun derfor. Filmen er helt rundt på gulvet og actionscener er end ikke specielt godt lavet. JD hæver denne film over det helt katastrofale.Fakta

Medvirkende
El Mariachi Antonio Banderas
Carolina Salma Hayek
Sands Johnny Depp
Billy Mickey Rourke
Barillo Willem Dafoe
Ajedrez Eva Mendes
Cucuy Danny Trejo
Lorenzo Enrique Iglesias
Fideo Marco Leonardi
Belini Cheech Marin
Bag kameraet
Instruktion Robert Rodriguez
Produktion Robert Rodriguez, Elizabeth Avellan, Carlos Gallardo
Manuskript Robert Rodriguez
Fotografi Robert Rodriguez
Klip Robert Rodriguez
Scenografi Robert Rodriguez
Musik Robert Rodriguez
Genrer og relationer
Genre Action
Nøgleord Lejemorder
Premieredatoer
Biograf 16.01.2004
Dvd 09.06.2004
Øvrige oplysninger
Land USA, Mexico
Produktionsår 2003
Spilletid 102 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Solgte billetter 43.974
Selskab Columbia Pictures, Dimension Films, Troublemaker Studios
Biodistributør United International Pictures

Se også...