The Nanny Diaries

Annie Braddock starter som barnepige og husholderske for den stinkende rige familie X. Det er ikke noget let job, for de hysterisk velhavende har en tendens til også bare at være hysteriske. Derudover er sønnen en rod, moderen neurotisk og faderen dominerende, så Annie får virkelig sin sag for i sit nye job. Så er det godt man har sin dagbog at fortælle det hele til. © Scope

Produktionsår 2007
Genre Drama, Komedie
Instruktør Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Medvirkende Scarlett Johansson, Donna Murphy, John Henry Cox, Alicia Keys
Spilletid 106 min.
Biopremiere 25.12.2007
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Berlingske
"...baseret på en veloplagt, velskrevet og vigtig roman. Folkene bag filmen burde have gjort sig mere umage med så godt et materiale."

Weekendavisen
"Miljøet i American Splendor lå bedre for Berman og Pulcini, men meget reddes ved indlevet spil og gode enkeltstående scener."

Information
"Efterhånden bliver det trættende..."

Ekstra Bladet
"...er ikke dårligt lavet, men hvor et det dog en anstrengende ligegyldig film."

B.T.
"...replikkerne kommer aldrig rigtig over sæbeopera-niveau."

Cinemazone
"...en film, der kommer godt fra start, men som taber mere og mere af farten jo tættere vi kommer på rulleteksterne."

Brugere

01/05-08Barnepige Uden Bid
Efter den originale og ganske vellykkede “American Splendor”, der selv om den ikke var et mesterværk, så leverede en godt fortalt historie med både humor, varme og kløgtigt indblik, så kunne man godt glæde sig til de to instruktører, Springer og Pulcini’s næste spillefilm.

Desværre må jeg konstatere at det også var alt der var at glæde sig over, altså ventetiden, for filmen er næsten totalt forfejlet. Tonen er i det meste af fortællingen anstrengende og irriterende divergent. De gode indfald er nærmest fraværende og de få der er, de er for det meste en gang tungnemt juks.

Historiens frygteligt påklistret romance er tillige så fersk præsenteret, som var vi over i de mest sukkersøde og klichefyldte romantiske komedier fra Hollywood’s overskudslager. Også den overlykkelige og rigeli...

18/12-07Hæderlig feel-good movie
Til trods for at filmen er meget forudsigelig og faktisk ikke byder på hverken overraskelser, eller virkelige morsomme scener, reddes filmen af dygtige skuespillere, og på den gode historie.

Ideen er som bekendt god, men satiren bliver aldrig til mere end bare en god omgang feel-good movie.

Der er intet nyt at hente her, så forvent intet fra filmen. Blot sid tilbage og nyd en hyggelig film som hurtigt vil gå i glemmebogen bagefter.

17/12-07Barnepige for de rige
Scarlett Johansson har hovedrollen som en ung kvinde, der efter college er usikker på, hvad hun vil med sit liv, og derfor tager arbejde som barnepige hos en rig familie fra Manhattans Upper East Side. Jobbet viser sig dog at være et mareridt, for Mrs. X har travlt med at shoppe og arrangere sociale begivenheder, mens hun så vidt muligt ignorerer sit barn - og Mr. X er næsten aldrig hjemme, fordi han foretrækker sin elskerinde.

Filmen er baseret på en bestseller-roman af to tidligere nannies, og det er en bidsk satire, som i stil minder ganske meget om "The Devil Wears Prada". Her handler det bare om meget rige menneskers hæslige privatliv, hvor deres søn bliver taget som gidsel i forsøget på at holde den pæne facade.

Filmudgaven er skrevet og instrueret af Shari Springer Berman ...

Fakta

Medvirkende
Annie Braddock Scarlett Johansson
Judy Braddock Donna Murphy
Dean John Henry Cox
Lynette Alicia Keys
Grayer Nicholas Art
Dude Mike Rad
Cykelbud Lewis Payton Jr.
HR Direktør Sonnie Brown
Pige fra TriBeCa Georgina Chapman
Kvinde Jodi Michelle Pynn
Bag kameraet
Instruktion Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Produktion Richard N. Gladstein, Dany Wolf
Manuskript Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Forlæg Emma McLaughlin, Nicola Kraus
Fotografi Terry Stacey
Klip Robert Pulcini
Scenografi Mark Ricker
Musik Mark Suozzo
Genrer og relationer
Genre Drama, Komedie
Undergenre Arbejdspladskomedie
Nøgleord Barnepige, New York
Premieredatoer
Biograf 25.12.2007
Dvd 29.04.2008
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2007
Spilletid 106 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 8.026
Selskab Weinstein Company, The, FilmColony
Biodistributør Scanbox

Se også...