Droppet af Sarah Marshall (Forgetting Sarah Marshall)

Peter Bretter er kæreste med tv-stjernen Sarah Marshall, som han forguder. Desværre har Sarah det ikke på sammen måde, så hun dropper Peter. Efter forskellige fejlslagne forsøg på at hele sit blødende hjerte tager Peter på ferie til Hawaii. På ferieøen begynder fremtiden at tegne lysere for Peter, lige indtil Sarah tjekker ind på selv samme hotel med sin nye tjekkede kæreste. © Scope

Produktionsår 2008
Genre Komedie
Instruktør Nicholas Stoller
Medvirkende Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand
Spilletid 112 min.
Biopremiere 04.07.2008
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Berlingske
"Indimellem er der gode jokes, både i one-liners og i situationskomik – og en hel del nøgenhed, men filmen er egentlig sjovest og sødest, når den ikke anstrenger sig for morskaben."

Jyllands-Posten
"...er ikke nogen kunstnerisk ambitiøs film, og den forsøger ikke at gøre noget, der ikke er gjort før. Men den fortæller sin historie med en forfriskende ærlighed og en afværgende omgang humor..."

Weekendavisen
"Alting ender, som det skal, men filmen når sit mål ad finurlige omveje, der fremhæver de satiriske kvaliteter, som Apatow-holdet har flair for."

Ekstra Bladet
"Den revolutionerer ingenting, men den underholder på et højt niveau for både romantiske piger og drenge."

B.T.
"...omhyggelig personbeskrivelse og indsigtsrig præsentation af kærlighedens både underholdende og ofte selvmodsigende nuancer."

Cinemazone
"Humoren går upåagtet hånd i hånd med ømheden, og i mødet mellem vid, bid og småchokerende optrin med udgangspunkt i den mandlige sårbarhed er underholdningen aldrig i fare."

Brugere

21/07-08Sær blanding af klicheer og ægthed
Maskulin romantisk komedie om en fyr, der skriver musik til tv-serier og er kæreste med den kvindelige stjerne fra én af dem. Men hun dropper ham til fordel for en engelsk rockstjerne, og da hovedpersonen så tager til Hawaii for at blive muntret op, ender han på samme hotel som eks'en og rocksangeren, der er taget på kærlighedsferie.

Jason Segel har både skrevet manuskriptet og spiller hovedrollen, og han har fået hjælp af sine venner fra den gruppe af unge komiske Hollywood-talenter, der går under navnet SuperFreaks og hjælper hinanden på kryds og tværs. Her ses det bl.a., ved at Judd Apatow har produceret, og Nicholas Stoller har instrueret. Og ved at "Forgetting Sarah Marshall" er præget af både falde-på-halen-humor og en vis fornemmelse for realisme.

Det er nemlig en ret myst...

05/07-08Grineren...
Jeg havde hørt at filmen ville være grineren men havde set knocked up og var ikk synderligt imponeret så derfor havde jeg ikke de store forventninger.
Men eg må indrømme at det er en supergrineren film som helt klart får en til at grine.
SÅ jeg vil faktisk bare anbefale alle om at give den en chance og gå i biffen og se den... man vil ikk blive skuffet...

Fakta

Medvirkende
Peter Bretter Jason Segel
Sarah Marshall Kristen Bell
Rachel Jansen Mila Kunis
Aldous Snow Russell Brand
Brian Bretter Bill Hader
Liz Bretter Liz Cackowski
Wyoma Maria Thayer
Darald Jack McBrayer
Dwayne the Bartender Davon McDonald
Dr. Rosenbaum Steve Landesberg
Bag kameraet
Instruktion Nicholas Stoller
Produktion Judd Apatow, Shauna Robertson
Manuskript Jason Segel
Fotografi Russ T. Alsobrook
Klip William Kerr
Scenografi Jackson De Govia
Musik Lyle Workman
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance
Relaterede film Get Him to the Greek
Premieredatoer
Biograf 04.07.2008
Dvd 04.11.2008
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2008
Spilletid 112 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 24.995
Selskab Apatow Productions
Biodistributør United International Pictures

Se også...