Yes Man

For at gøre sit liv mere spændende beslutter Carl Allen en dag, at han fremover vil sige ja til alle de ting, som han under normale omstændigheder ville sige nej til. © Scope

Produktionsår 2008
Genre Komedie
Instruktør Peyton Reed
Medvirkende Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins
Spilletid 104 min.
Biopremiere 25.12.2008
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Peyton Reed

(INSTRUKTØR)
Peyton Reed er vokset op i Raleigh i North Carolina, hvor han som studerende lavede tv på University of North Carolina. Ud over at lave musikvideoer for det lokale band The Connells har Reed primært arbejdet som instruktør inden for tv. Her stod han blandt andet for genindspilninger af gamle Disney-familiefilm samt komedieserien "The Weird Al Sho...

Anmeldere

Politiken
"Det kunne let være gået galt i drønende overdrivelser og hule dollargrin, men Jim Carrey og de mange fine medspillere holder komedien, tempoet og timingen flyvende i en velafbalanceret og oftest virkelig sjov komedie."

Jyllands-Posten
"Jim Carrey kan sno sin kringlede mimik, ja nærmest hele sin ranglede krop rundt om selv den mest ligegyldige omtale af en produktplaceret energidrik, så det bliver temmelig sjovt."

Information
"Det er ganske underholdende at følge, hvordan Carl tackler de udfordringer, manuskriptforfatterne placerer på hans vej. Selvom historien indimellem er tæt på det forudsigelige, får den hver gang en lille drejning, som nærer nysgerrigheden. Og det er i høj grad Jim Carreys fortjeneste."

Ekstra Bladet
"...fungerer glimrende - især på grund af samspillet mellem Carrey og Zooey Deschanel."

B.T.
"...sig ja til 'The Yes Man' hvis du vil have dig en stribe uforpligtende grin."

Brugere

08/05-12Yes yes yes!
Hvorfor ikke bare sige ja til alt? Tja, why not? Måske finder vi ud af hvad livet virkelig handler om. Vi bør måske ikke lade os styre af morale og etik og hvad man bør og ikke bør. Say yes - be happy!

Det er en pisse sjov film. Hell yeah! Jim Carrey er tilbage i sit absolutte es og der er faktisk rigtig mange sjove episoder hvor jeg igen bliver glad for at han eksisterer. Jeg synes han har haft nogle små nedturer de seneste år, men ja okay, hvem kan lave stribevis af film uden bommerter? Det er nok de færreste.

Det er imponerende hvordan han bare ved hjælp af en forvrænget stemme og en... ja, meget underlig mimik kan gøre navnet på en mainstream energi-drik så sjov at man ligefrem kan grine af det. Kan Jim Carrey det? YES! Og tak, gud, for det, for det er skægt!

Zooey Deschanel...

18/10-09Var som forventet...
Så anmeldelserne, og hørte nogle af mine venners meninger om filmen, før jeg så den, og det lød som om den var okay, men ikke helt vild god. Og det havde de helt ret i... Noget af det, f.eks. ham der Norman, var jo helt vildt sjovt, men visse andre dele af filmen var ikke nær så sjove. Nå, men ja, ja, det var da en filmoplevelse af en slags.

24/03-09YES MAN
udemærket film det siger lidt om livet

det starter lidt kedligt ud med efter han bliver til en yes man tager filmen en anden venden der er sjov

16/03-09Yes til Yes Man!
Nu er det efterhånden noget tid siden, at jeg så filmen, men jeg synes sgu den er god! Jim Carrey er normalt ikke min type, men jeg synes faktisk at denne her film var så sjov! Den har en anderledes historie, der fører til en masse sjove begivenheder. Jeg synes i hvert fald, at folk der synes om komedier, burde se "Yes Man" (;

02/03-09MEGET dårlig
Jeg har set filmen den er alt andet end god. Den var plat åndsvag & ikke en gang sjov Jeg fatter ikke at film kunne laves så dårlige!!.

10/01-09..
Jeg har set filmen, og den er mega god! Du burde bare tie, om ting du ikke ved noget som helst om!

05/01-09Meget bedre end forventet
Er langt hen af vejen skåret over en velkendt skabelon, men filmen forstår alligevel at overraske flere steder, alt imens både Jim Carrey og hans medskuespillere er yderst charmerende og sjove. Meget bedre end forventet og med en ret god pointe. Man forlader biografen opløftet. Læg især mærke til australieren der spiller Norman. Han stjæler flere scener fra Jim Carrey.

Har givet filmen en ekstra stjerne for at udligne nedenstående idiots (som ikke har set filmen) enkle stjerne.

04/01-09Kan kun være skidt! 1
Jeg har ikke set filmen. Men at det er med Jim Carrey, og den måde reklamerne til filmen er på, er nok til at vide, at filmen vil være spild af hver en krone og sekund.
Hvorfor skulle Jim Carrey være bedre i denne, end i "Fun with Dick and Jane" og "Ace Ventura"?

28/12-08Carrey i god form
Efter at have været deltids passiv og fuldtids anonymiseret i en mindre årrække i filmverdenen, er det en udelt fornøjelse at se en af generationens mest talentfulde og fysisk gakkede komikere tilbage på lærredet. Jim Carrey er fundamentet, tiltrækningskraften og hele omdrejningspunktet i Yes Man, der er en filmatisering af Danny Wallaces underfundige memoirs, der i et humorladet eksperiment nødtvunget sagde ja til alle tilbud i et halvt år. En glimrende præmis til en komedie, men selvom Yes Man ikke udnytter potentialet til fulde, så er der masser af varmende underholdning og komisk seværdighed fra Carreys side til stede i en bundforudsigelig og politisk korrekt film, der leverer til tilfredshed, men så heller ikke et milligram mere.

Carrey spiller den livspassiviserede Carl Allen, d...

Fakta

Medvirkende
Carl Allen Jim Carrey
Renee Allison Zooey Deschanel
Peter Bradley Cooper
Nick John Michael Higgins
Norman Rhys Darby
Rooney Danny Masterson
Tillie Fionnula Flanagan
Terrence Bundley Terence Stamp
Lucy Sasha Alexander
Stephanie Molly Sims
Bag kameraet
Instruktion Peyton Reed
Produktion Jim Carrey, David Heyman, Richard D. Zanuck
Manuskript Nicholas Stoller, Jarrad Paul, Andrew Mogel
Fotografi Robert D. Yeoman
Klip Craig Alpert
Scenografi Andrew Laws
Musik Lyle Workman, Mark Oliver Everett
Genrer og relationer
Genre Komedie
Premieredatoer
Biograf 25.12.2008
Dvd 28.04.2009
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2008
Spilletid 104 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 276.241
Selskab Heyday Films, Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, Zanuck Company, The
Biodistributør Sandrew Metronome
Dvd-distributør Warner Home Video

Se også...