Bounce

Da Buddy øjner muligheden for et one-night-stand, bytter han flybillet med en fremmed, der gerne vil tidligt hjem til sin kone. Flyets styrter ned og alle om bord bliver dræbt. Efterfølgende har Buddy store moralske problemer og opsøger enken, som han mod sin vilje hurtigt forelsker sig i. © Scope

Produktionsår 2000
Genre Drama
Instruktør Don Roos
Medvirkende Ben Affleck, Gwyneth Paltrow, Tony Goldwyn, Alex D. Linz
Spilletid 107 min.
Biopremiere 10.05.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Ben Affleck

Benjamin Geza Affleck instruerede i 1993 kortfilmen 'I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meathook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney'. Fire år senere vandt han sammen med kammeraten Matt Damon en Oscar for manuskriptet til 'Good Will Hunting'. Det illustrerer udviklingen i Afflecks karriere fra talentfuld nobody til en af Holllywo...

Anmeldere

Politiken
"...en film, der gerne vil gå for at være et melodrama om almindelige mennesker, men desværre kommer til at forveksle almindelig med ordinær."

Berlingske
Affleck fremstiller det dumme jetset-svin, der bliver til et rigtigt mensch, med samme sjofle tandpastagrin hele vejen igennem, og Paltrow anstrenger sig meget for at ligne en grå, lille forstadsmus med snotnunger i skørterne, uden rigtigt at kunne skjule sin naturlige skønhed. Og dét er måske en af grundene til, at man aldrig rigtigt lider med dem under deres moralske kvaler og forsøg på at vikle sig ud af de gensidige løgne.

Jyllands-Posten
"Det er alt sammen uhyggeligt forudsigeligt, og det bliver som antydet ikke bedre af, at instruktøren Don Roos behandler manuskripforfatterens værk, som det det er: noget slemt bras."

Ekstra Bladet
"Dette dræbende forsøg på en romantisk tåreperser er made in Hollywood for dem, der er langt mere optaget af de berømte stjerners private kærlighedsaffærer end i måden, end i måden de udnytter deres talenter."

B.T.
"Så selvfølgelig stråler lærredet med de to unge Oscar-vindere, der trykker den af i denne kærlighedsfilm for voksne. Tempoet er fint og miljøerne troværdige, om end manuskriptet godt kunne have tålt et pift%u2026"

FilmReactor
"Dejligt befriende, og en positiv overraskelse for undertegnede, der havde forventet endnu en gang overgearet Hollywoodromantik."

Cinemazone
Det er klart Affleck og Parltrows sammenspil, der gør filmen seværdig. De klikker i en smuk samhørighed, der næsten er for overbevisende, da de skal forestille at være fremmede. Men næste gang ville det være skønt at se dem i en mere udfordrende og kraftfuld historie.

Brugere

17/11-04Den dårligste lovestory EVER!!
Anonym
Bounce er fra start til slut IKKE romantisk og IKKE god! Det er den dårligste kærlighedsfilm NOGENSINDE!!!


Ti Hi

22/10-04Kedelig
Anonym
Jeg synes at filmen er ret kedelig, men den er da ok!
Selve historien er god, men den mangler ligesom bare noget...

21/04-04tilpas nedtonet
Anonym
Forbavsende uglamourøs og stille drama, som overrasker positivt med få klicheer, som aldrig bliver alvorligt irriterende. Kærlighedshistorien er set mange gange før, men her er tilgangen lidt mere voksent og nærmer sig det realistiske. En yderst velspillende og naturlig Ben Affleck (havde faktisk ikke troet, at Affleck kunne levere en god præstation udover i Kevin Smiths film) er delvis skyld i en familiemands død, da Affleck donerer en flybillet til ham, fordi han selv skal overnatte med en fremmed på et hotel. Affleck er i drifternes vold, og det er ikke i favør hos instruktøren. Et engangsknald er skyld i samvittighedsnag og drukture, som efter behandling ultimativt ender i en livs U-vending. Gwyneth Paltrow spiller enken med en uforbeholden sødme, og kemien mellem Affleck og Paltrow ...

19/04-04Der var engang!
Anonym
En smuk og dybt rørende film, som giver os et realistisk billede af en enke, der tilfældigt forelsker sig på ny.

Det er ikke en kedelig sukkersød kærlighedsfilm, men filmen er selvfølgelig mest beregnet til de romantiske sjæle, dog uden at den bliver for sentimental.

Filmen er en anelse lang og også en smule langtrukken, men det er til at leve med. Skuespillet er for det mest godt, jeg vil især fremhæve Gwynety Paltrow, som virkelig er fremragende i rollen som enke. Affleck gør det også meget godt.

19/04-04SÅ KEDELIG AT DET ER PINLIGT!!
Anonym
"Bounce" er ikke en god film. Så kort kan det siges. Men trodsalt så er Ben Affleck med!!

22/11-03super
Anonym
God smuk film, Ben Affleck er fantastisk han skulle bare spille sammen med en anden..


Men super film, bare lidt dårlig slutning..

05/01-02meget sød film
Anonym
jeg synes at Ben Affleck giver den som absolut charmerende forretningsmand som man bare ikke kan modstå, og Gwyneth paltrow er lige så overbevisende i sin rolle. en god film med et godt plot.

Fakta

Medvirkende
Buddy Amaral Ben Affleck
Abby Janello Gwyneth Paltrow
Greg Janello Tony Goldwyn
Scott Janello Alex D. Linz
Joey Janello David Dorfman
Mimi Natasha Henstridge
Jim Willer Joe Morton
Seth Johnny Galecki
Janice Guerrero Jennifer Grey
Mandel David Paymer
Bag kameraet
Instruktion Don Roos
Produktion Michael Besman, Steve Golin
Manuskript Don Roos
Fotografi Robert Elswit
Klip David Codron
Scenografi David Wasco
Musik Mychael Danna
Genrer og relationer
Genre Drama
Premieredatoer
Biograf 10.05.2001
Dvd 10.10.2001
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2000
Spilletid 107 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 7.768
Selskab Miramax Films
Biodistributør Constantin Film

Se også...


Good Will Hunting
1997
Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Possession
2002
Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Babel
2006
Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Berygtet
2006
Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Emma
1996
Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk