Klovn the Movie

Langt om længe ser det nu ud til, at den ellers så overbærende Mia har fået nok af Franks manglende rygrad og situationsfornemmelse. For at bevise sit værd som mand og forsørger stjæler Frank sin nevø Bo og slæber ham med på sin og Caspers kanotur op ad Gudenåen. Ændringen passer skidt ind i Caspers kram, da hans eneste formål med turen er at knalde sig halvt fordærvet på et luksusbordel nær Silkeborg! © Scope

Produktionsår 2010
Genre Komedie
Instruktør Mikkel Nørgaard
Medvirkende Frank Hvam, Casper Christensen, Marcuz Jess Petersen, Mia Lyhne
Spilletid 94 min.
Biopremiere 16.12.2010
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Det har været en stilsikker fornøjelse fra start til slut for de efterhånden let rynkede drengerøve."

Berlingske
"...er i sin kerne en smuk udviklingshistorie om en mand, der kæmper en brav kamp for at finde sit indre faderpotentiale."

Jyllands-Posten
"Men det altafgørende forsødende element er den selvudlevering, som de to hovedpersoner insisterer på, og derfor er det humor under ansvar. Her undskylder man sig ikke med, at det hele bare er for sjov."

Information
"...en anbefaling til alle, der ikke bliver ilde til mode ved synet af men behaving very, very badly many, many times."

B.T.
"Men altså: ka’ du li’ serien, så ka’ du også li’ filmen. Den skal ses med venner og fadbamser."

Cinemazone
"Det er god underholdning, fordi Franks reaktioner og forsøg på at følge med Caspers karikatur af en liderbuks i bund og grund er så ganske menneskelige."

Brugere

10/06-11Vind 'Klovn The Movie'
Hvis man har lyst, kan man lige nu vinde 'Klovn The Movie', Bluray+dvd-combo på min filmblog: http://blog.mtv.dk/movies/2011/...vn-the-movie’/

12/03-11Overraskende god
Jeg er ellers ikke så meget til Klovn-serien, så det var ikke med de store forventninger, jeg gik ind og så klovn her i decembers.
Men filmen overraskede mig positivt! Den er sjov fra start til slut, og giver minder om dansk komiks fordums tid, med titler som Langt fra Las Vegas, Jul på Vesterbro og Terkel i Knibe. Når man i Klovn the Movie ikke tror, at det kan blive værre - så tror man fejl, for Casper og Frank GØR noget der er værre!

En film, der på alle måder er anbefalingsværdig, og løfter sig godt og grundig over Klovn-serien.

27/01-11Total dårlig oplevelse
Det er godt nok den ringeste film jeg nogensinde har set. Det meste af min omgangskreds sagde at jeg skulle se den, for den var hylende morsom. Okay, siger jeg. Jeg tror at jeg grinte i alt 2 gange i løbet af filmen og resten var, undskyld sproget "men det værste gang lort". Jeg synes at Casper & Frank og Co. er piv elendige og jeg er hamrende glad for jeg ikke har spildt 1 sek. af serien Klovn, for jeg er ikke gået glip af noget..1 stjerne blev jeg nødt til at give da jeg ikke kan give 0.............Godt jeg ikke har spildt penge på filmen, for så havde jeg krævet dem tilbage...

07/01-11Meget morsom
Det her er en meget morsom fejl. Det er utrolig de pnlige situationer som Frank kommer ud for. Alle dem der elsker serien bliver ikke skuffet over filmen.

01/01-11Ros
Filmen er langt bedre end serien. Uforudsigelige scener!

26/12-10Den sjoveste biograf film længe!
Sjældent har jeg været i biografen hvor der er blevet skreget af grin så meget som ved Klovn The Movie.
Genialt lavet!

22/12-10Vellykket overførsel
Serien, der kørte fra 2005 til 2009, har været en bragende succes, så hvorfor ikke fejre det med en biograffilm.

Frank Hvam og Casper Christensen har gjort sig umage med at finde på nye tåkrummende situationer til 'Klovn: The Movie', og er langt hen ad vejen sluppet godt fra det.

De to sociopater skal på kanotur eller tour de fiss', som Casper fortrækker at kalde den. Desværre for Casper kæmper Frank med at overbevise Mia om, at han er egnet som far, så han tager sin nevø med på kanoturen for at bevise, at han godt kan passe på et barn. Casper er langt fra begejstret for denne ændring i planerne, som sætter tour de fiss' i fare, men bliver trynet af Iben, der mener, at det er en glimrende ide. Snart er de tre drenge på vej ud i naturen, og pinlighederne står på spring.

Læs mere ...

20/12-10Underholdende men usympatisk.
Filmen var ikke kedelig. Den var ind imellem næsten lige så sjov som serien. måske var det bare for stor en dosis dumme svin med tilhørende dumme gæs, på en gang. Spår ikke filmen et langt liv.
Aldersgrænsen på 11år er kikset, ville nødig se filmen sammen med børn i den alder, men det kan filmen ikke klandres for.

18/12-10
Super fed film, men måske mere en film som jeg ville have set på DVD, men jeg har dog ikke fortrudt at se den i biografen.Tænkte mange steder i filmen "Nej nu kan det da ikke blive værrer?!" og jo det kunne det!
Glæder mig alderede til en 2'er ;)

16/12-10Enormt sjov film
Jeg synes at Klovn the Movie er enormt sjov og filmens handling er genialt lavet. Dog vil jeg kun give den 5 stjerner ud af 6 da, der manglede et eller andet for at den kunne få mig op at stolen og skrælde af grin.Fakta

Medvirkende
Frank Frank Hvam
Casper Casper Christensen
Bo Marcuz Jess Petersen
Mia Mia Lyhne
Iben Iben Hjejle
Lars Lars Hjortshøj
Tina Tina Bilsbo
Pykker Elsebeth Steentoft
Ole Niels Weyde
Fætter Andreas Roger Kormind
Bag kameraet
Instruktion Mikkel Nørgaard
Produktion Louise Vesth
Manuskript Casper Christensen, Frank Hvam
Fotografi Jacob Banke Olesen
Klip Martin Schade, Morten Egholm
Scenografi Rasmus Thjellesen
Musik Kristian Eidnes Andersen, Bent Fabricius-Bjerre
Genrer og relationer
Genre Komedie
Nøgleord Baseret på tv-serie
Relaterede film Klovn Forever
Premieredatoer
Biograf 16.12.2010
Dvd 10.06.2011
Øvrige oplysninger
Alternativ titel Klovn Filmen
Land Danmark
Sprog Dansk
Produktionsår 2010
Spilletid 94 min.
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 838.881 (#28)
Selskab Zentropa Productions, TV2 Zulu
Biodistributør Nordisk Film

Se også...