3.5
Stem

El Bulli: Cooking in Progress

I den katalanske provins Girona lå indtil juli 2011 den trestjernede Michelin-restaurant El Bulli. Chefkokken, Ferran Adrià, er kendt som en af verdens mest kreative og progressive gourmetkokke. Hvert år sender han sin stab på køkkenlaboratorium i seks måneder. Her fremelsker de nye, unikke smagskombinationer og eksperimenterer med ingredienser på måder, ingen før har overvejet.

if... Productions - El Bulli: Cooking in Progress

Bag kameraet

Instruktion
Gereon Wetzel
Produktion
Ingo Fliess
Fotografi
Josef Mayerhofer
Klip
Anja Pohl

Fakta

Genre
Land
Tyskland
Produktionsår
2010
Premiere
27.10.2011
Spilletid
1t 48m

Medieanmeldelser

    • BerlingskeBerlingske
    • 4.0
    • "For et madinteresseret menneske er mødet med Adriá i køkkenet, som hvis en fodboldfan fik lov til at se træning med det brasilianske landshold." - Jacob Wendt Jensen
    • 4.0
    • Jyllands-PostenJyllands-Posten
    • 4.0
    • "Filmen er for feinschmeckere, der kan lade sig tryllebinde af den kærlighed til mad, der på El Bulli forvandlede sig til kunst." - Nanna Frank Rasmussen
    • 4.0
    • Cinemazone
    • 3.0
    • "For en madnørd er det fascinerende at følge en af vor tids gastronomiske pionerer på nærmeste hold." - Mikkel Kofoed
    • 3.0

Brugeranmeldelser


Se også