Talenttyven

Det afdankede boyband-medlem Mark får et chok, da et særligt talentmålingsapparat afslører, at hans kæreste gennem ti år, receptionisten Laura, i virkeligheden er langt mere talentfuld end ham! Mens Laura nyder sin nye status som succesfuldt geni, glider Mark stadig længere ud i glemslen - indtil han finder på at stjæle Lauras talent. © Scope

Produktionsår 2012
Genre Komedie
Instruktør Jonatan Spang
Medvirkende Casper Crump, Mille Lehfeldt, Frank Hvam, Jonatan Spang
Biopremiere 11.10.2012
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Så selv om ' Talenttyven' er sjov nok til ikke at skuffe de nøjsomme, er den som historie symptomatisk for det beskedne ambitionsniveau, der præger disse års danske komedier."

Berlingske
"...går efter surrealistisk galskab, men bliver søgt i sin meget ujævne fortælling."

Jyllands-Posten
"Filmen er som et lunt slumretæppe, der er hæklet efter en opskrift i Familie-Journalen. Stykket sammen af småideer holder det efterårskulden borte for en tid, men kønt er det ikke."

Information
"Men generelt er Talenttyven en helt hæderlig debut, der også lige får anskueliggjort, hvorfor Israel-Palæstina konflikten ikke rigtig egner sig som bærende metafor i en letbenet popsang."

Ekstra Bladet
"Men der faktisk ikke nogen, der rammer en ren tone her i en film, der er så fladpandet og letkøbt og taler ned til sit publikum i sådan en grad, at man nærmest føler sig hensat til ' Walter & Carlo' og lignende lave udviklingsstadier i dansk filmhistorie."

B.T.
"...det hele er desværre lige så tåbeligt, som det lyder. Mange af idéerne kunne snildt være brugt langt bedre i en film med et ordentligt manuskript.
Men som det nu engang er blevet, er denne film et alt for langt stykke ad vejen endt som tidrøveri snarere end talenttyveri."

Cinemazone
"...er ikke en dyb film, snarere overfladisk og til tider direkte dum, men dens usnobbede og bramfri behandling af et moderne emne, gør filmen til et udmærket afsnit underholdning."

Fakta

Medvirkende
Mark Casper Crump
Laura Mille Lehfeldt
Claus Frank Hvam
Troels Jonatan Spang
Aslan Nicolas Bro
Susse Birthe Neumann
Gitte Mille Dinesen
Bastian Søren Malling
Lina Sara Hjort
Bag kameraet
Instruktion Jonatan Spang
Produktion Bo Ehrhardt, Maja Dyekjær
Manuskript Mette Heeno, Jonatan Spang
Fotografi Lars Reinholdt Jensen
Klip Martin Schade, Mette Zeruneith
Musik Søren Rasted, Nicolaj Rasted
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance
Nøgleord Opfinder, Popstar, Sanger
Premieredatoer
Biograf 11.10.2012
Dvd 12.02.2012
Øvrige oplysninger
Land Danmark
Sprog Dansk
Produktionsår 2012
Trailer Eksternt site
Selskab Nimbus Film Productions
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...