I Give It A Year (I Give It a Year)

Allerede da Natasha og Josh giver hinanden deres ja i kirken, viser ægteskabet tegn på krise. Nats søster spår helt korrekt, at de nygiftes lykke højst vil vare et år. Efter ni måneder sidder Nat og Josh hos en parterapeut for at finde ud af, hvad der gik skævt. Skyldes det, at Josh stadig er vild med sin eks? At Nat sværmer for en af sine klienter? Måske er de to bare ikke skabt for hinanden? © Scope

Produktionsår 2013
Genre Komedie
Instruktør Dan Mazer
Medvirkende Rose Byrne, Rafe Spall, Anna Faris, Simon Baker
Spilletid 97 min.
Biopremiere 11.04.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...har med andre ord ofret den elskelighed, der plejer at kendetegne britiske kærlighedsfilm for den grænseoverskridende humor, og af samme grund er den skæg, men ikke spor rørende."

Berlingske
"Der er masser af varme, charme og genkendelighed i ægteskabsforviklingerne leveret af Rafe Spall og Rose Byrne, der suppleres af en række sjove og gakkede biroller."

Jyllands-Posten
"...det kniber både med komikken og med de romantiske aspirationer; og allermest med at give karaktererne nok kant til, at man for alvor involverer sig i deres trakasserier."

Information
"...føles som en aften i selskab med en gruppe gymnasievenner, man selv lige har mødt, og hvis indforståede jokes, man griner af én enkelt gang i timen."

Ekstra Bladet
"De kan noget med timing og mimik. Og så kan de eksekvere deres replikker, så det bliver grotesk pinagtigt og latterligt morsomt. Det er med andre ord i retorikken, at filmen leverer varen."

B.T.
"Trods en lidt søgt slutning er ’I Give it a Year’ et godt bud på den alternative ægteskabskomedie."

Cinemazone
"Vi når nemlig aldrig at falde for figurerne. Ikke de to komplet intetsigende hovedpersoner i hvert fald, men stort set alle birollerne er sjove eller i det mindste sympatiske."

Ekko
"I Give It a Year plages af mangel på romantisk kemi mellem de to hovedpersoner og deres nye love interests. Det opvejes dog af filmens perlerække af sjove bifigurer."

Brugere

09/05-13Dum og indskrænket romcom
Har du set traileren til "I Give It a Year"? Fint, så behøver du ikke bekymre dig om at se hele filmen. Det er nemlig én af den slags trailere, som indeholder alt det interessante fra filmen - i dette tilfælde klip fra alle scener, der er bare tilnærmelsesvis sjove i denne romantiske komedie.

"I Give It a Year" handler om et engelsk par, som nærmer sig deres første bryllupsdag. Men deres første år som ægtepar har ikke helt været, hvad de forestillede sig, og derfor har begge en nagende tvivl omkring forholdet. Det bliver ikke bedre af, at hun får ansvaret for en lækker mandlig klient på det reklamebureau, hun arbejder for, mens han begynder at se mere og mere til en eks-kæreste, der er kommet hjem fra en udstationering i udlandet.

"I Give It a Year" er skrevet og instrueret af Dan ...

Fakta

Medvirkende
Nat Rose Byrne
Josh Rafe Spall
Chloe Anna Faris
Guy Simon Baker
Naomi Minnie Driver
Dan Stephen Merchant
Hugh Jason Flemyng
Diana Jane Asher
Alec Terence Harvey
Linda Olivia Colman
Bag kameraet
Instruktion Dan Mazer
Produktion Tim Bevan, Eric Fellner, Kris Thykier
Manuskript Dan Mazer
Fotografi Ben Davis
Klip Tony Cranstoun
Scenografi Simon Elliott
Musik Ilan Eshkeri
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance, Romantisk komedie
Nøgleord Eks-kæreste, Ægteskab
Premieredatoer
Biograf 11.04.2013
Dvd 15.08.2013
Øvrige oplysninger
Land Frankrig, Tyskland, Storbritannien
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 97 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab Working Title Films, Translux, StudioCanal
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...