One Direction: This is Us (This Is Us)

Et dokumentarhold følger det succesfulde boyband One Direction på en koncertturné. Undervejs fortæller drengene deres historie helt tilbage fra den spæde start, der førte til en finaleplads i det britiske 'X-Factor' og deres nuværende liv som ombejlede popstjerner. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Dokumentar
Instruktør Morgan Spurlock
Medvirkende Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik
Spilletid 92 min.
Biopremiere 28.08.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Det er ikke for denne her dokumentar, Morgan Spurlock vil blive stående som nyskabende i filmhistorien. Fint nok. Det er heller ikke for musikkens skyld, at One Direction vil skrive sig ind i popmusikkens historie, men derimod for kvintettens blanding af dygtig markedsføring og blåøjet uskyld."

Berlingske
"Uanset hvor nuttede og livlige og drengerøvscharmerende One Direction er - for det er de! - så er det skudt over målet, når man i filmen forsøger at forklare deres succes med, at de er sådan lidt »farlige« og mere »rockede« end andre boybands."

Jyllands-Posten
"...man fornemmer et element af renskuret censur, når vi eksempelvis aldrig ser drengene sammen med nogle af de piger, der forguder dem, ligesom der ikke er skyggen af alkohol i nærheden af de 20-årige fyre."

Information
"Morgan Spurlocks film er en hyldest til deres utrolige energi og det faktum, at selv om One Direction er en konstruktion og en forretning, så får medlemmerne lov til at være sig selv inden for de rammer, turnélivet - og formentlig også Simon Cowell, der er medproducent på filmen og udgiver deres plader - sætter for dem."

Ekstra Bladet
"Musikken spiller - bortset fra mange og lange koncertsekvenser - også en besynderligt fraværende rolle i dette portræt. Den adresseres bortset fra en enkelt, ultrakort scene overhovedet ikke."

B.T.
"Det er en af genialiteterne omkring One Direction, at alt er koreograferet og designet rundt om en lille boble, hvor bandmedlemmerne får lov at være drengerøve, både på og uden for scenen. Det giver dem en indiskutabel charme, der også kommer til udtryk i filmen, som er rapt klippet og friskt underholdende."

Cinemazone
"...et altfavnende portræt af den unge popgruppe – med både de storslåede koncertoplevelser og personlige aspekter – der dog sagtens kunne have gået endnu dybere ind under huden på de fem nye stjerner. Uanset hvad, var det svært ikke at nynne de iørefaldende hits på vej hjem fra biografen; også selvom jeg intet kendte til gruppen på forhånd."

Fakta

Medvirkende
Sig selv Harry Styles
Sig selv Niall Horan
Sig selv Louis Tomlinson
Sig selv Zayn Malik
Sig selv Liam Payne
Bag kameraet
Instruktion Morgan Spurlock
Produktion Simon Cowell, Adam Milano, Morgan Spurlock, Ben Winston
Klip Guy Harding, Wyatt Smith, Pierre Takal
Genrer og relationer
Genre Dokumentar
Nøgleord 3-D, Koncert, Popmusik, Turneliv
Premieredatoer
Biograf 28.08.2013
Dvd 19.12.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 92 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab Warrior Poets, Syco Entertainment
Biodistributør United International Pictures
Dvd-distributør Universal Pictures

Se også...