One Chance

Den overvægtige og generte Paul Potts har været mobbet det meste af sit liv. Men da Paul møder sit livs kærlighed, Julie-Ann, får han endelig modet til at udleve sin drøm. Paul kommer med som deltager i tv-amatørshowet 'Britain's Got Talent', hvor hans kraftfulde operastemme tager England med storm. På kort tid går Paul fra at være anonym mobiltelefonsælger til international sangstjerne. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Komedie
Instruktør David Frankel
Medvirkende James Corden, Alexandra Roach, Julie Walters, Colm Meaney
Spilletid 104 min.
Biopremiere 16.01.2014
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Man kan beundre den grundlæggende uduelige tyksak, der trodser den ene forhindring efter den anden for at få sine drømme opfyldt, men det er lidt kedeligt at være vidne til alle de gange, tilløbet ikke giver pote. Hvad der er værre endnu, er filmens forsøg på at romantisere Potts' liv."

Berlingske
"...er ikke en film, der sætter sig i erindringen. Men den er sød og underholdende, så længe den varer."

Jyllands-Posten
"... en helt igennem unødvendig film, der udstiller Paul Potts som lidt af en simpleton eller - i Se & Hør-retorik - en glad krøbling. Den havde vi fanget i 2007. Det havde været langt mere interessant at fokusere på, hvad der skete efterfølgende. Men der var der formentlig ikke kommet en feel good-komedie ud af."

Weekendavisen
"Filmen slipper ret godt fra at veksle mellem skør hverdagshumor og skær romantik. Måske bliver man ikke Paul Potts-fan, men man får en fornemmelse for hans historie."

Information
"Mange overraskelser er der ikke i One Chance - i øvrigt også titlen på Paul Potts første storsælgende plade og hans erindringer udgivet i 2013 - og mest af alt er det en skamløst sentimental film, der uden den store opfindsomhed gentager den ældgamle, velkendte historie om at få succes trods uoverstigelige odds."

Ekstra Bladet
"...resultatet bliver alligevel ganske charmerende - ikke mindst på grund af James Cordens overbevisende indsats som Potts samt en solid dosis kulsort britisk humor..."

B.T.
"Historien er lidt simpel og uden de store overraskelser -også hvis man ikke kender udfaldet. Dog varmer humoren, men ønsker man mere dybde, skal man nok finde en anden film i biografen."

Cinemazone
"One Chance er en vaskeægte feel good-komedie: Et varmt, velspillet og momentvist morsomt portræt. Den fanger og underholder, men det på en desværre gennemgående stereotyp og pladderromantisk måde."

Ekko
"Alt sammen bygger det op til det klassiske budskab om, at man skal forfølge sine drømme og overvinde sine indre dæmoner. Lovlig honningsødt, men hvem kan ikke bruge lidt hjertevarme, her hvor den første sne er faldet?"

Fakta

Medvirkende
Paul Potts James Corden
Julie-Ann Cooper Alexandra Roach
Yvonne Potts Julie Walters
Roland Potts Colm Meaney
Braddon Mackenzie Crook
Hydrangea Jemima Rooper
Alessandra Valeria Bilello
Matthew Trystan Gravelle
Dr. Thorpe Alex Macqueen
Korleder Sion Tudor Owen
Bag kameraet
Instruktion David Frankel
Produktion Simon Cowell, Michael Menchel, Kris Thykier, Harvey Weinstein, Brad Weston
Manuskript Justin Zackham
Fotografi Florian Ballhaus
Klip Wendy Greene Bricmont
Scenografi Martin Childs
Musik Theodore Shapiro
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Biografifilm
Nøgleord Baseret på en virkelig historie, England, Konkurrence, Musik, Opera, operasanger, Reality-tv, Sanger
Premieredatoer
Biograf 16.01.2014
Øvrige oplysninger
Land Storbritannien
Produktionsår 2013
Spilletid 104 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Relevant Entertainment, Syco Television
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...