Ugens biografpremierer

Før frostenFør frostenDin stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Periodedrama af Michael Noer med Jesper Christensen.
Premiere 10/1, vises i 90 biografer i dag.

I 1850'ernes Danmark ser det sort ud for den fattige landmand Jens og hans tre børn. For at overleve vinteren må Jens indgå en aftale med Gustav, en velhavende storbonde fra Sverige. Gustav tilbyder at købe Jens' gård og sætte ham på aftægt, hvis Jens vil give ham sin datter, Signe, til ægte. Jens indvilger - men Signe er allerede lovet bort til Laurits, en karl fra en nabogård.

The MuleThe MuleDin stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Drama af Clint Eastwood med Clint Eastwood.
Premiere 10/1, vises i 70 biografer i dag.

Den 90-årige Earl Stones gartnerbutik trues med tvangsauktion. Han slår derfor til, da han får tilbudt at smugle narko for et mexicansk kartel. Stone er gammel krigsveteran og klarer sig fint i det risikofyldte job, især fordi han ikke just ligner prototypen på en kurér. Men en DEA-agent kommer alligevel på sporet af Stone, der også begynder at udvikle skrupler over sin gerning.

First ReformedFirst ReformedDin stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Drama af Paul Schrader med Ethan Hawke.
Premiere 10/1, vises i 1 biograf i dag.

Ernst Toller er præst i en lille amerikansk menighed. Men han har ar på sjælen, efter at hans søn omkom i Irakkrigen, og hans krop er plaget af sygdom. En ung kvinde, Mary, beder Toller tale med hendes kæreste, Michael. Han er miljøaktivist og nægter at sætte børn i en verden, der har kurs mod dommedag. Michaels pessimisme gør indtryk på Toller, der synker stadig dybere ned i tvivlen på sin tro.

Næste uges biografpremierer

Beautiful BoyBeautiful Boy 
Biografifilm af Felix Van Groeningen.
Premiere 17/1

Den store teenager Nic har i smug eksperimenteret med narkotika, siden han var 12 år. Kort før Nic skal flytte på college, prøver han for første gang stoffet metamfetamin, der på kort tid gør ham dybt afhængig. Hans far, journalisten David, aner ikke sine levende råd. Men han kæmper for at forstå Nics kvaler og redde sin søns liv.

GlassGlass 
Superheltefilm af M. Night Shyamalan.
Premiere 17/1

David Dunn, Kevin Wendell Crumbel og den skizofrene Mr. Glass bliver alle indlagt på det samme, topsikrede sindssygehospital, fordi de hver især mener at besidde superkræfter. En psykiater skal prøve at få dem til at indse, at deres selvbilleder blot er vrangforestillinger. Men da "superskurkene" Mr. Glass og Kevin flygter fra anstalten, er "superhelten" David er den eneste, der kan stoppe dem.

Second ActSecond Act 
Romance af Peter Segal med Jennifer Lopez.
Premiere 17/1

Maya Vargas er netop fyldt 40 og har arbejdet i det samme stormagasin i 15 år. Ledelsen nægter at forfremme hende, men så får hun chancen for at blive konsulent for et smart kosmetikfirma i New York. Mayas gudsøn strikker et pyntet cv sammen, som skaffer hende jobbet. Nu skal hun bare holde maskespillet gående. Samtidig genforenes Maya med den datter, hun bortadopterede som teenager.
AFMELDING AF SCOPES NYHEDSBREV