Ugens biografpremierer

UndtagelsenUndtagelsenDin stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Problem-drama af Jesper W. Nielsen.
Premiere 2/7, vises i 2 biografer i dag.

De kontoransatte hos Dansk Center For Folkedrab er vant til både at behandle sager omhandlende vold og død og til at navigere i et giftigt internt arbejdsmiljø, hvor psykisk terror og voksenmobning er daglig kost. Da Iben og Malene en dag modtager dødstrusler, mistænker de først en serbisk krigsforbryder, som de har skrevet om, men inden længe bevæger mistanken sig over på deres medarbejdere.

Trolls på verdensturnéTrolls på verdensturnéDin stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Animation af Walt Dohrn.
Premiere 2/7, vises i 1 biograf i dag.

De to trolls, Poppy og Branch, troede, at pop-trolls var de eneste trolls i verden, men det viser sig, at der faktisk er hele seks grupperinger af trolls, opdelt efter deres særegne musikgenrer. Men freden mellem genrerne er i fare, for Dronning Barb fra hardrockklanen er ude på at erobre de andre genrers territorier, og det er nu op til Poppy og Branch at skabe harmoni mellem trolls-genrerne.

Maryam - Den perfekte kandidatMaryam - Den perfekte kandidatDin stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Politisk drama af Haifaa Al-Mansour.
Premiere 2/7

Da den unge, kvindelige saudi-arabiske læge Maryam en dag, grundet sit køn, forhindres i at tage til jobsamtale i Dubai, får hun nok og beslutter sig for at stille op til det kommende kommunalvalg. Sammen med sine to søstre sætter hun en valgkampagne og en indsamling i gang, men der går ikke længe, før hun møder modstand, pres og endda trusler mod hendes selv og hendes familie fra lokalsamfundet.

Næste uges biografpremierer

Blade Runner 2049 - 2 DBlade Runner 2049 - 2 D 
Science Fiction-film af Denis Villeneuve.
Premiere 9/7

Los Angeles 2049. Den pligtopfyldende androidebetjent KD6-3.7 - kaldet 'K' - jagter og nedlægger løbske androider af første generation, de såkaldte replikanter. Da 'K' opdager en hemmelighed, som vil kunne føre til krig mellem menneskene og deres syntetiske slaver, beder hans chef ham om at slette alle spor. Dette fører 'K' til en af hans forgængere i jobbet som 'blade runner', Rick Deckard.

Blade Runner: The Final CutBlade Runner: The Final Cut 
Neo-noir af Ridley Scott med Harrison Ford.
Premiere 9/7

Los Angeles år 2019 er forfalden og mørk. Man har fremstillet såkaldte replikanter, som er androider, der ligner mennesker til forveksling. Da en gruppe af disse replikanter undslipper fra en mineplanet og kaprer et rumskib med kurs mod jorden, bliver dusørjægeren Deckard sat ind for at finde og "pensionere" dem. Men det er lettere sagt end gjort, for Nexus 6-modellerne er bestemt ikke klar til at dø.
Trailer

Bølle på eventyrBølle på eventyr 
Animation af Kevin Johnson.
Premiere 9/7


Little JoeLittle Joe 
Drama af Jessica Hausner med Emily Beecham.
Premiere 9/7


Livets bedste årLivets bedste år 
Drama af Claude Lelouch med Jean-Louis Trintignant.
Premiere 9/7


The OutpostThe Outpost 
Drama af Rod Lurie med Orlando Bloom.
Premiere 9/7

AFMELDING AF SCOPES NYHEDSBREV