Ugens biografpremierer

DrukDrukDin stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Drama af Thomas Vinterberg.
Premiere 24/9, vises i 101 biografer i dag.

De fire midaldrende gymnasielærere Martin, Tommy, Peter og Nikolaj indleder et eksperiment, hvor de forsøger at holde en konstant alkoholpromille på 0,5. Forsøget går i begyndelsen over al forventning og vennerne oplever et nyt og lykkeligere liv. Men i længden er det daglige alkoholindtag ikke uden konsekvenser på arbejdet og hjemmefronten.

No EscapeNo EscapeDin stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Gyser af Will Wernick med Holland Roden.
Premiere 24/9, vises i 37 biografer i dag.

SoMe-stjernen Cole er taget til Moskva med kæresten og nogle venner for at producere nyt indhold til sin populære video-blog. I jagten på spændende og grænseoverskridende indhold fører dem dog til et 'escape room', hvor de må kæmpe for deres liv for at slippe ud.

Næste uges biografpremierer

Richard JewellRichard Jewell 
Drama af Clint Eastwood med Paul Walter Hauser.
Premiere 1/10


Far til fire og vikingerneFar til fire og vikingerne 
Familiefilm af Martin Miehe-Renard.
Premiere 1/10


TysktimeTysktime 
Drama af Christian Schwochow.
Premiere 1/10


The Trial of the Chicago 7The Trial of the Chicago 7 
Retsalsdrama af Aaron Sorkin med Eddie Redmayne.
Premiere 1/10

Syv amerikanske fredsaktivister bliver anklaget for forskellige lovbrud i forbindelse med uroligheder under det Demokratisk Partis partikonvent i Chicago i 1968. Mændene er oppe mod stærke kræfter i det amerikanske samfund men sidst i 60'erne er trætheden med Vietnam-krigen stigende og folkestemningen med de unge aktivister.

On the RocksOn the Rocks 
Drama af Sofia Coppola med Bill Murray.
Premiere 2/10

Laura mistænker sin mand for at have en affære med sin nye kollega. Hun betror sig til sin impulsive playboy-agtige far, der insisterer på, at de sammen skal forsøge at afsløre ægtemanden. Det bliver en længere tur gennem New Yorks natteliv for de to og også tid til at revidere deres relation med hinanden.
AFMELDING AF SCOPES NYHEDSBREV