Åh nej...

3.0
Når man tager en instruktør som David Fincher og sætter ham sammen med en skuespillerinde som Jodie Foster, så kan man nemt sætte sine forventninger højt op, og det er hvad der er sket med denne film.
Efter Panic Room havde overtaget 1.pladsen på US Box-office, havde specielt pressen haft store forventninger, og mange mennesker troede at Jodie Foster var udkommet i en ny Ondskabens Øjne agtig succes, men desværre er dette absolut ikke tilfældet!
På trods af at Jodie Foster er en af Hollywoods bedste skuespillerinder og at hun har en speciel evne til at fange ens opmærksomhed, så bliver hendes evner ikke brugt optimalt, fordi denne film simpelthen er for tynd i indholdet.
Og selvom Forrest Whitaker og Jared Leto også leverer nogle hæderlige præstationer, så er det ikke nok til hive denne film op, og David Fincher må indfinde sig med at han nok har fået sin første mindre heldige film på bagen. Men han skal ikke være bange for sin fremtidig karriere inden for film, for hvis bare hans næste film kan holde sig på Panic Rooms kvalitet, så er de ikke i fare for at være et flop.
Panic Room