Josh på egen hånd

2.0
Josh Harnett første rolle hvor han skal stå alene og bære hele filmen. Hans største rolle var i sdste års Pearl Harbor ellers har det været i mindre roller som i Faculty, Halloween H20 og den nye Black hawk down.
Hans kærste spillet af Vinessa Shaw (Eyes wide Shut) forlader ham og han falder ned i et stort hul hvor han trøster sig med sex med alle de forskellige piger han møder.
På et tidspunkt bliver det for meget og han beslutter sig for at starte forfra men føst vil han holde en pause på 40 dage uden sex og alt hvad der har med sex at gøre.
Hans roommate Poulo Constazo ( Road trip )får historien at vide og får alle deres kollegaer på deres arbejde til at lave et vædemål som de lægger på nettet om hvor længe han kan holde uden sex.
Det første der sker er selvføgelig at han møder en pige, Shannyn Sossomon ( A knights tale ) på det lokale vaskeri og som ham bliver interseret i.
Personlig syntes jeg der er ret langt mellem de sjove sitrationer, selv om filmen er noget anderledes end de fleste og burde derfor kunne have fået noget mere ud af den.
40 Days and 40 Nights