Adis du dømmer som en tøs!

6.0
1)
Du skriver at du ikke har set filmen, hvor fantastisk at du så kan udtale dig om den ?!

2)
Du kommer med eksempler på andre film du foretrækker, men opremser film som Pearl Harbor, nærmest som om du har set en dokumentar-historie... Magen til pladder-romantisk fremstilling af en virkelig begivenhed skal man da lede længe efter.

At en instruktør ikke har evne til selv at forfatte en historie eller få andre til det, men i stedet tager udgangspunkt i en virkelig krigs-begivenhed og laver den om til en plat kærlighedshistorie, er da bare fuldstændigt til grin. Det er fanme da at komme med et forvrænget billede af virkeligheden!

Derudover mener jeg også at Black Hawk Down kommer med et meget Amerikaniseret syn på hvad der foregik dér.

Så vil jeg godt nok hellere se film af folk der har tænkt over tingene, som J. R. Tolkien eller George Lucas, i dette tilfælde, som hver især fra bunden har skabt et nyt univers, hvori deres historier finder sted.
Og at du brokker dig over at han laver mange film i Star Wars serien er jo bare ren uvidenhed, George Lucas har skabt én kæmpe (og lang) sammenhængende historie for lang tid siden, og filmatisere nu nr. 1, 2 og 3 i en 9 film lang historie.

Hvis du ikke kan se noget imponerende i det, har jeg næsten ondt af dig, men så må du jo blive ved med at se dine amerikanske pladder-romantiske "action" film, der bliver pumpet ud hver måned... Og hvorfor bliver de mon det?
KAN det have noget at gøre med at de er så evig nemme at lave, KAN det have noget at gøre med at denne type film stort set har sin egen skabelon, som en hver idiot med sponsorer i lommen kan gå i gang med at lave ?

Jeg håber at det fremgår hvad jeg mener!
Star Wars: Episode II - Klonernes angreb