Set filmen?, jeg tvivler!

6.0
Jeg vil starte med de negative sider, JarJar Bings er en ufattelig irreterende karakter, og at han får central betydning i filmen er synd. Ellers er der ikke meget negativt at sige.
Mange der skriver herinde har enten ikke set filmen, eller har på den ene eller den anden måde formået at sætte sig i en biograf i 2 timer, og stadigt fatte KEINE af hvad der foregik på det store flotte hvide lærred foran dem.

Starwars er alt andet end triviel, den er nyskabende og revolutionerende, både med sine effekter, men i det hele taget med sit univers. Det er som om folk føler at de har retten til at kritisere en film fordi den ikke følger de forestillinger de selv havde om hvad handlingen skulle være. De fleste kan endda ikke tåle en enkelt kærlighedsscene med en ufattelig lækker pige, fordi de engang for 30 år siden så en god starwars film med udelukkende action tema. At film har udviklet sig siden da er åbenbart utænkeligt. Desuden er manusriptet skrevet for så længe siden, at man ikke kan påstå at han ikke "følger filmens ånd" For ja den er anderledes, men innnovation er ikke nødvendigvis negativ. Jeg synes at de svære sammenblanding af kærlighed og action er gået virkeligt godt, uden at det blev for corny. Amerikaner har altid været meget følelsladet i deres film, men det overskygger ikke filmen som helhed.

Og Adis dine kommentarer vil jeg galant overse, da man skal være mildest talt historie ignorant, eller uden sans for realitet, hvis man sætter pris på lortefilm som Pearl Harbor og Black Hawk Down. Disse er begge film som fremmer USA's image i verden, og jeg troede faktisk kun at Amerikanere satte pris på film, der er SÅ langt fra virkligheden, som disse har præsteret at være. Det er ligefør de er mere fiction end starwars. SW = Dejlig varieret imponerende film.
Star Wars: Episode II - Klonernes angreb