TIl GUF of YAY....

1.0
1. Nej, jeg har skam ikke set star wars episode 2 tror jeg nok at den hedder. Og det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre.

Du menner at alle film, fx Pearl Harbor og Black Hawk Down er bare Propaganda og amerikaniseret syn på hvad der forgik i USA historie? Der tager du fejl, fordi du har jo ikke set de film, og du har ikke læst eller gået i dybden med historien. Du interesserer dig kun for star wars. Render du også i skoven?

Og du siger at Pearl Harbor og Black Hawk Down er så evig nemme at lave. Nej lille Guf, Pearl Harbor er anden dyreste film i verden. Du kommer aldrig til at forstå, hvor svært det er at lave virkelige begivenheder. Rigtig historie.

Du tror ikke på en film der er bygget på sand historie, men på George Lucas`s star wars lort tror du på. Det fatter jeg sgu ikke.

Du kan sgu da heller ikke sige noget om de film, eller noget som helst om historien, når du ikke ved en skid. Jeg kan læse, at du ikke ved ret meget om historien.

Og Jerry Bruckheimer er gud, det må du give mig ret i.

Pearl Harbor og Black Hawk Down er meget realistiske film, læs historien. Michael Bay har ikke lavet Black Hawk Down, det har Ridley Scoot, altså YAY. Er du med?

Jeg giver SW en stjerne, bare for at være høflig.
Star Wars: Episode II - Klonernes angreb