Adis...

6.0
Adis spænd hjelmen for guds skyld, før jeg gør det for dig.
Du mener at stort budget er lig kvalitet? Det er tydeligt at du har en lille amerikaner i dig. Og du tror ikke at andre ved noget om historie, fordi du ikke gør. Du er endda for blind til at skelne mellem hvem der har skrevet hvilke beskder til dig, da GuF ikke skrev noget om propaganda! Så hvad med at slå øjnene op og prøv at læse en bog, det vil gavne dig.
Jeg har set alle de omtalte film og jeg hører også at du er vild med Bad boys osv, dvs. en hvilken som helst plat amerikansk heltehistorie er noget du sluger råt!
Du mener også at wwII ikke var andet end en melodramatisk krig, der kun omhandlede USA's ufattelige heltegerninger og sørgelige tab?

Millioner af mennesker blev dræbt i denne krig, hvoraf en meget lille del var amerikanere, men alligevel lefler en ignorant som dig for den søde fortælling om en pilot som forelsker sig, uden at vise krigens konsekvenser eller medfølger. Jeg synes at det er pinligt at der findes folk der kan ignorer verdenshistoriens største tragedie, fordi en eller anden amerikansk sentimentalsk klovn opdigter en historie der passer dit humør bedre.

Men tja, hvis du synes at det er fedt at lade sig underholde af andres tragedie, så længe at der digtes lidt oven i, så er jeg sikker på at gned dine hænder da titanic sank, så længe du kunne opleve Di Caprio kysse sin pige, se det er historie.. eller hva'?

Så hellere se en underholdende flot fiktiv historie, uden politiske bagtanker men kun bestående af et utroligt flot opbygget fiktivt univers.
Og desuden prøv at se filmen før du udtaler dig, det giver dig lidt autoritet, så du har den MINDSTE anelse om hvad du snakker om!
Star Wars: Episode II - Klonernes angreb