OK, Adis...

5.0
OK, Adis... lad os opsummere:

yay:
"Jeg har ikke set Black Hawk Down, men den er heldigvis ikke instrueret af Michael Bay."

Adis:
"Pearl Harbor og Black Hawk Down er meget realistiske film, læs historien. Michael Bay har ikke lavet Black Hawk Down, det har Ridley Scoot, altså YAY. Er du med?"

Hvis du havde læst en lille smule mere grundigt, ville du have bemærket at jeg var fuldstændig med - og forresten så hedder han Ridley Scott, ikke Ridley Scoot.

Adis:
"Næsten allesammen ved, HVAD der skete under Pearl Harbor-krigen."

Næsten alle sammen ved at Pearl Harbor-"krigen" ikke var en krig. Det var et japansk angreb som fik amerikanerne med i 2. verdenskrig.

Adis:
"Du får sgu da et rigtigt billede af krigen, om du så vil tro på det eller ej. Så kunne du måske læse om det i bøgerne, før man ser en krigs-film."

Har du læst "Bag om Pearl Harbor-filmen"? Igen, man får ikke noget billede af nogen krig, men af et slag, og det billede er temmelig forvrænget - om du så vil tro på det eller ej.

Adis:
"Jeg ved sgu da godt at Pearl Harbor har fåtet ret dårlig bedømmelse af nogle idioter, men det betyder ikke at filmen er dårlig"

Det kan du have ret i, men...

Adis:
"den har fået oscar og stor gennembrud. Og Michael Bay har fået utrolig mange priser og ros."

...så betyder dette vel heller ikke at filmen nødvendigvis er god!?

Adis:
"Og Black Hawk Down har fået 2 oscars, det siger også noget om filmen."

Du går tilsyneladende meget op i Oscars som en indikator på hvor god en film er. Lad os omformulere ovenstående sætning til:

Den oprindelige Star Wars fra 1977 fik 7 oscars (heraf 1 for 'special achievement'), 4 yderligere nomineringer samt et hav af andre priser, det siger også noget om filmen.
(Se http://us.imdb.com/Tawards?0076759)

Så fremover ser vi gerne lidt mere gennemtænkte argumenter, Adis...
Star Wars: Episode II - Klonernes angreb