Okay Thomas 2....

5.0
Hej igen.

Jeg har ikke nogen beviser på, hvordan Amerikaerne (USA) slog til på Tokyo. Men det jeg har læst, set og hørt burde være nok. Altså, jeg ELSKER at læse og gå i dybden med rigtige tragedier og begivenheder. (ikke kun amerikanske tragedier, men alle der drejer sig om krig). Den sidste film jeg LÆSTE meget om var Black Hawk Down, om Somalia, og den kommende film Windtalkers (John Woo).

Hvis du ser Pearl Harbor på DVD, er der ca. 1 time uddrag om, hvordan de lavede Pearl Harbor. De siger, at de prøver at gøre filmen så REALISTISK, så de (USA) aldrig skulle glemme deres helte der døde under slaget.

Vi kan være enig om, at USA slog til på Tokyo. Jeg kan ikke bevise, HVORDAN de har gjort det, men det jeg har set på et klip, var det det samme angrebet som Japanerne brugte mod dem. Men de viser ikke meget i filmen, måske 25 minutter (sidste mission) men jeg er overbevist om, efter min vidne, at de har gjort det på sammen måde med fly. Meget kraftigere fly. Der er altså ingen andrer måder de kunne gennemfører angrebet på (USA), måske havde de sandt nogle troper ind i Tokyo.

Men du skal virkelig se Pearl Harbor på DVD, eller "bag om Pearl Harbor".

Det var aldrig min hensigt at rette din "Fejl", som du skriver, jeg mener bare, hvorfår skulle instruktøren (Michael Bay) lave den sidste mission usand, når han har gjort et godt stykke arbejde, med at få realistisk billede AF angrebet på Pearl Harbor. Personligt tror jeg ikke på, at der er plads og råd til at lave forkerte begivenheder i en stor film som Pearl Harbor. Man skal ikke blotte sig, når forventningerne var meget høje til filmen. Og alle ved jo, (amerikanerne) hvad der rent faktisk skete. Det der med kærligheds-historie er lidt for tyndt, men hey: Filmen skal jo spille på følelser, og det gør den også. Men de to piloter Danny og Rafe hed altså også i virkeligheden, de havde skudt 7 japanske fly ned, ligesom i filmen.

Jeg har set Tora Tora Tora, den er også meget god, måske lidt for meget krig, og ingen kærlighed. Vi snakkes....
Pearl Harbor